YETKİNŞEKERCİ : “GENÇLERİMİZ ÖNCELİĞİMİZDİR”

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULU BAŞKANI İBRAHİM YETKİNŞEKERCİ : GENÇLERİMİZ ÖNCELİĞİMİZDİR
Gaziantep Ticaret Odası koordinatörlüğünde faaliyet gösteren Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Gaziantep Genç Girişimciler Kurulu Başkanı İbrahim Yetkinşekerci, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

 

Yetkinşekerci mesajında, “Yüce Önder Atatürk’ün doğum günü kabul ettiği 19 Mayıs, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurulmasına uzanan sürecin ilk adımıdır. Büyük Önder’in Samsun’da yaktığı bu bağımsızlık ateşi, çaresizlik içerisindeki Türk milletinin umutlarını yeniden canlandırarak aydınlığa ulaşmasının dönüm noktası olmuştur. Gençlerine güvenen, en iyi şekilde yetiştiren milletler gelecekte de var olabilirler.”
Başkan İbrahim Yetkinşekerci, gençlerine güvenen, gençlerini en iyi şekilde yetiştiren milletlerin gelecekte var olabileceğini belirterek, “Onun içindir ki geleceğimizin güvencesi gençlerimizin yarınlara en iyi şekilde hazırlanmasına imkan sağlamak ve onlara müreffeh bir ülke bırakmak öncelikli çabamızdır. O gün azim, inanç, fedakarlık ve gönül birliğiyle ülkemizi işgal edenlere karşı durarak, tarihte eşine az rastlanır bir destanı milletçe yazmaya başladığımız ilk gündür. Bu duygu ve düşüncelerle bağımsızlık yürüyüşümüzün ilk adımları olan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutluyor; başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere İstiklâl Savaşı şehitlerimizi ve gazilerimizi, rahmet ve minnetle anıyorum. Bugün de ülkemizin birlik ve beraberliğine kasteden terör örgütlerine karşı yürütülen operasyonlarda şehit olan güvenlik güçlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize de acil şifalar diliyorum” dedi.

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
YETKİNŞEKERCİ : “GENÇLERİMİZ ÖNCELİĞİMİZDİR”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin