YOKSUL AİLELERİ UNUTMADILAR

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

YOKSUL AİLELERİ UNUTMADILAR

AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar ve Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, yoksul aileleri ziyaret ederek sorunlarını dinlediler.

Adalet ve Kalkınma Partisi Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar ve Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından sahip çıkılan 5 çocuk annesi Esengül Özgezer’in evine konuk oldular.

BAŞKAN FADILOĞLU AİLEYE SAHİP ÇIKTI

Hoşgör Mahallesi’nde Başbakanın kendilerine aldığı evi satarak Hürriyet Mahallesi’ne taşınan Özgezer ailesi yaşadıkları sıkıntıları anlattılar. Eşinin hurdacılık yaparak evi geçindirmeye çalıştığını söyleyen Esengül Özgezer, kömür ve gıda ihtiyacının olduğunu belirtti. Bunun üzerine Başkan Fadıloğlu devreye girerek, evin ihtiyaçlarını karşılayacaklarını ifade edip Özgezer ailesinin evine hemen kömür ve gıda malzemeleri getirilmesi için talimat verdi. Esengül Özgezer, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ile Milletvekili Şamil Tayyar’a kendilerine sahip çıktıkları için teşekkür etti.

BAŞBAKANIMIZIN SELAMINI GETİRDİK

Yapılan ziyaretlerle ilgili bir açıklama yapan Milletvekili Şamil Tayyar, “Geçtiğimiz günlerde Başbakanımızla iki ayrı görüşmemiz oldu. Tabi ülke sorunlarını konuşurken, Gaziantep’i de değerlendirdik. Başbakanımız bu arada Gaziantep deyince gözümün önüne iki üç kare fotoğraf karesi var dedi. Gaziantep’i ziyaretinde yaptığı aile ziyaretlerinden bahsetti.  Başbakanımız kimsesizlerin kimi olmak için siyaset yapıyoruz demişti.  Gaziantep’teki ziyaretlerini anlatırken, duygulandığını hissettim. Eğer Gaziantep’e giderseniz aileleri ziyaret ederek selamımı götürün demişti. Bizde bu vesile ile Şehitkamil Belediye Başkanımızla birlikte bu ailelerimizi ziyaret ederek, aradan geçen zamanda ne oldu neler yapabiliriz bunlara bakarak, Başbakanımızın selamlarını iletiyoruz” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
YOKSUL AİLELERİ UNUTMADILAR

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin