Yunusemre aşılamada hız kesmiyor

featured
Yunusemre aşılamada hız kesmiyor
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yunusemre aşılamada hız kesmiyor

Yunusemre Belediyesi ’nin 2015 yılından bu yana sürdürdüğü aşılama çalışmalarında bu yıl da menengiç ağaçlarına Antep fıstığı, ahlat ağaçlarına da armut aşılaması yapıldı.

Kırsal kalkınma projeleriyle üreticisini her zaman destekleyen Yunusemre Belediyesi, bu yıl da aşılama çalışmalarını sürdürdü. Menengiç ağaçlarına Antep fıstığı, ahlat ağaçlarına da armut aşılaması yapılırken; Yunusemre Belediyesi Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü teknik personeli, aşılama çalışmalarını denetledi. 2023 yılı aşılamalarıyla bölgede verim ve çeşitliliğin arttırıldığını vurgulayan Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Kırsal kalkınma projelerimizle üreticilerimizi desteklemeye devam ediyoruz. 2015 yılından beri üreticilerimize verdiğimiz aşılama desteğimizi bu yıl da sürdürdük. 2023 yılında 7 bin 110 göz armut, 62 bin 890 göz de Antep fıstığı aşılaması yaptık. Yunusemre Belediyesi olarak vatandaşlarımıza ekonomik katkı sağlamak için proje üretimini sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.

Gaziantep Haberler   Gaziantep Sağlık  Son Dakika    News

 

Yunusemre aşılamada hız kesmiyor

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Yunusemre aşılamada hız kesmiyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin