Zeydan Karalar, vatandaşlarla buluştu:  “Yeniden belediye başkanı olacağız”

featured
Zeydan Karalar, vatandaşlarla buluştu  Yeniden belediye başkanı olacağız
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Zeydan Karalar, vatandaşlarla buluştu:  “Yeniden belediye başkanı olacağız”

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, “Bu azim ile inşallah yeniden belediye başkanı olacağız. Mecliste de güçlü olmak istiyoruz engellere takılmak istemiyoruz” dedi.

CHP’nin tekrar aday gösterdiği Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, adaylığının açıklanmasının ardından belediye önünde vatandaşlarla bir araya geldi. Karalar, “Çalışma azmimiz ile Adana’ya bir kere daha aday gösterildim sizlerin sayesinde hepinize teşekkür ediyorum. Bu azim ile önümüzdeki dönemde de çalışmaya devam edeceğiz. Yaptıklarımız ortada hepsinin üstüne daha fazlasını katarak gideceğiz. Bir kez daha aday olduk ve bu çalışma ile inşallah yeniden belediye başkanı olacağız. Bu kardeşinize güvenip oy verenlerden meclise de oy vermesini istiyoruz. Mecliste de güçlü olmak istiyoruz engellere takılmak istemiyoruz” dedi.

“Adana’ya hem metro hem de tramvay yapacağız”

Karalar, “Adana’nın önü açıldı, mali olarak kimseye ihtiyacımız kalmadı. İnşallah metroyu yaparız sayın Cumhurbaşkanımız metroyu onaylar, bir tek metro ve tramvay için meclisten borçlanma isteyeceğiz. İnşallah tramvay yapacağız. İlaveten 8 alt geçidin yanında yeni metro bulvarları yapacağız” ifadelerini kullandı.

“Modern otogar yapacağım”

Adana otogarını yenilemek istediklerini ancak meclisten geçmediğini değinen Başkan Karalar, “Ticari alanlar yapıp belediye bunu gelire dönüştürürse ben onu eve mi götüreceğim. Bu belediyede kalacak ve Adanalılara hizmet olarak dönecek. 106 bin metrekare alan var ve ben bunun 40 bin metrekaresine çok modern bir otogar yapacağım” diye konuştu.

Zeydan Karalar, vatandaşlarla buluştu:  "Yeniden belediye başkanı olacağız"
Zeydan Karalar, vatandaşlarla buluştu:  “Yeniden belediye başkanı olacağız”

Gaziantep Haberler Gaziantep Sağlık Son Dakika News Narkoz haber

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
1
be_enmedim
Beğenmedim
Zeydan Karalar, vatandaşlarla buluştu:  “Yeniden belediye başkanı olacağız”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin