23-26 Mayıs 2016 tarihleri arasında Domotex Turkey Gaziantep’te

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Halı ve zemin kaplamaları fuarı Domotex Turkey, 23-26 Mayıs 2016 tarihleri arasında 3. kez halının merkezi Gaziantep’te gerçekleşecek. Gaziantep Ticaret Odası (GTO), Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçıları Birliği (GAIB), Gaziantep Halıcılar Odası (GHO) ve Hannover Fairs Turkey Fuarcılık işbirliği ile gerçekleşecek olan fuar, sektörün önde gelen markalarını tek çatı altında buluşturacak

Fuar, 161 yerli 34 yabancı olmak üzere Türkiye, Belçika, Çin, Fransa, Almanya, İran, Hindistan, Ürdün, Nepal, Hollanda ve Özbekistan’dan toplam 195 firmayı bir araya getirerek makina halısı üreticileri için Avrasya’nın en önemli buluşma noktası olduğunu bir kez daha kanıtlamış olacak. Makina halısının yanı sıra; kilim, tekstil yer döşemeleri, elastik yer döşemeleri, laminant, ahşap ve parke, tekstil makinesi ve aksesuarları, lifler, iplikler ve tekstil ürünleri de fuar katılımcıları tarafından sergilenecek.

Yeni iş bağlantılarına açılan kapılan

Halı ve zemin kaplamaları alanında lider ticaret fuarı olan DOMOTEX Turkey, Türkiye halı ticaretinin ana merkezi olan Gaziantep’te ürünlerini sergileyen firmalara Türkiye ve Ortadoğu ile ilişki kurma ve/veya varolan ilişkilerini güçlendirme anlamında mükemmel bir fırsat sunuyor. Etkinlik, doğru alıcıları uygun zaman ve yerde doğru satıcılar ile bir araya getirerek sektörün ticari hacmini yükseltmeyi amaçlıyor. Deutsche Messe AG’ye bağlı bir şirket olarak Hannover Fairs Turkey Fuarcılık A.Ş, Türkiye ve Ortadoğu’dan profesyonel ziyaretçi sayısını arttırmak için fuarı yurtdışındaki yetkili ofisleri, medya kanalları (televizyon, radyo, gazete ve dergi) ve alıcı heyet programı aracılığıyla hedef ülkelere etkili bir şekilde tanıtıyor. Ayrıca bu yıl ilk kez Ekonomi Bakanlığı desteği ile düzenlenen Uluslararası Ticaret Heyeti programı kapsamında, BAE, Cezayir, Fas, Irak, Katar, Kuveyt, Lübnan, Mısır, Suudi Arabistan ve Türkmenistan’da ziyaretçi çalışmaları gerçekleştiriliyor.

Üstelik DOMOTEX Turkey’ ye katılmak bu yıl daha da kolay: DOMOTEX Turkey resmi havayolu olan Türk Hava Yolları, fuar katılımcı ve ziyaretçiler için İstanbul ya da Gaziantep varışlı uluslararası uçuşlarda % 20’ye varan özel indirim fırsatı sunuyor.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
23-26 Mayıs 2016 tarihleri arasında Domotex Turkey Gaziantep’te

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin