GAİB Başkanlarından Ramazan Bayramı mesajı

featured
GAİB Başkanlarından Ramazan Bayramı mesajı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

GAİB Başkanlarından Ramazan Bayramı mesajı

Başkan Kadooğlu’ndan bayram mesajı

Güneydoğu Anadolu Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Celal Kadooğlu, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

“İslam aleminin mübarek Ramazan Bayramını kutlar, bayramın hayırlara vesile olmasını dilerim” diyen Başkan Celal Kadooğlu, mesajında, bayramların gerek inancımızda gerekse de toplumsal yaşantımızdaki önemine dikkat çekti. Başkan Kadooğlu, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Ülke, millet ve İslâm âlemi olarak rahmet, mağfiret ve arınma mevsimi Ramazan-ı şerifin sonunda bir Ramazan Bayramına daha kavuşmanın sevinç ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramlar;  kardeşlik duygularımızı pekiştiren, birlik ve beraberlik duygularını güçlendiren, yardımlaşma ve dayanışma ile sosyal barışı tesis eden müstesna zaman dilimleridir. Bu müstesna günlerin kıymetini bilmeli ve özüne uygun şekilde geçirmeliyiz. Aile büyüklerini, yaşlıları, akrabaları, dost ve arkadaşları, hastaları ve kimsesizleri ziyaret ederek gönüllerini almalı, çocukları da unutmamalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle tüm İslam aleminin bayramını tebrik ediyor, daha nice bayramlara sağlıkla ve huzurla erişmeyi yüce Allah’tan niyaz ediyorum. Mübarek bayramın, ülkemize, İslâm âlemine ve bütün insanlığa iyilik ve hayırlar getirmesini diliyorum.”

Başkan Mehmet Çıkmaz’dan bayram mesajı:

“Bayram birlik ve beraberliğimizi güçlendirmeli”

Güneydoğu Anadolu Kuru Meyve ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Mehmet Çıkmaz,  Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında, “Bayram coşkusu ve bereketinin hayatın her alanına yansıması temennisi ile Ramazan Bayramınızı kutlar, tüm insanlığa huzur, barış ve kardeşlik getirmesini dilerim” dedi.

Başkan Mehmet Çıkmaz mesajında, “Müslümanlar olarak rahmet ve bereket ayı Ramazan’ı tüm fazileti ve feyziyle geride bırakırken, bir bayrama daha kavuşmanın mutluluğu içindeyiz. Mübarek Ramazan Bayramının ülkemizin huzuruna ve birliğine katkı sağlamasını, başta Filistin olmak üzere dünyanın farklı yörelerindeki savaşların, şiddetin sona ermesine ve akan kan ve göz yaşlarının durmasına vesile olmasını diliyorum “ diye konuştu.

Başkan Çıkmaz, şöyle devam etti: “Dinimizde ve kültürümüzde önemli bir yeri bulunan bayramlar aynı zamanda bizleri birbirine yakınlaştıran, kırgınlık ve küskünlükleri ortadan kaldıran özel günlerdir. Bu nedenle de bayram sevincini ve coşkusunu ailemizle, büyüklerimizle, komşu ve akrabalarımızla, yaşlı, hasta ve kimsesizlerle doyasıya yaşamak birlik ve beraberliğimize, kardeşliğimize önemli katkı sağlayacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle  milletimizin ve İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı kutluyor, milletimize ve bütün insanlığa hayırlar getirmesini diliyorum.

GAİB KOORDİNATÖR BAŞKANI FİKRET KİLECİ’DEN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri Koordinatör Başkanı Fikret Kileci Ramazan Bayramı mesajı yayımladı. Mesajında bayramların birlik ve beraberliğimizin sağlanmasında önemli bir rolü olduğunu belirten Kileci “Her günümüzün bayram gibi geçmesini, milli birlik ve beraberliğimizin daim olmasını diliyorum.” dedi.

GAİB Koordinatör Başkanı Fikret Kileci, yayımladığı mesajda milletimizin ve tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı kutladı. Yaptığı açıklamada “Bu mübarek ayda oruçlarımızı hep birlikte açmanın huzurunu ve manevi havayı yeniden hissetmenin mutluluğunu yaşadık. Bir sofranın etrafında birleşebilmek, sahip olduklarımızı paylaşmak ve aramızdaki muhabbeti güçlendirmek yeniden nasip oldu. Millet olarak zor zamanlardan geçtiğimiz zamanlarda bayramların iyileştirici etkisini hissediyoruz. Ramazan Bayramı ile bu kardeşlik ve rahmet ayına hoşça bir nokta koyuyoruz fakat sahip olduğumuz birlik ve beraberliğimiz, paylaşma kültürümüz, geleneklerimize bağlılığımız Ramazan sofralarındaki gibi sürmeli ve bu her alanda devam etmelidir. Ramazan bereketinin yıl boyunca bölgemize ve ülkemize hâkim olmasını diler, bu bayramın da büyüklerimizin unutulmadığı, küçüklerimizin sevindirildiği ve geleneklerimizin yaşatıldığı güzel bir bayram olmasını dilerim.  Başta büyük fedakarlıklar altında sınırlarımızda ve sınırlarımız ötesinde vatanımızın birliği ve bütünlüğü için görevde olan güvenlik güçlerimiz, gazilerimiz, şehit ailelerimiz ve ihracat ailemiz olmak üzere tüm milletimizin ve İslam aleminin mübarek Ramazan Bayramı’nı kutluyor, her günümüzün bayram gibi geçmesini diliyorum. Bayramın tüm insanlığa barış, huzur ve mutluluk getirmesi temennisiyle.” dedi.

GAHİB Başkanı Kaplan’dan Ramazan Bayramı mesajı:

“Tüm insanlığa huzur, barış ve mutluluk diliyorum”

Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçıları Birliği (GAHİB) Başkanı Zeynal Abidin Kaplan, Ramazan Bayramı dolayısıyla yaptığı açıklamada, “Bayramın tüm insanlığa huzur, barış ve mutluluk getirmesini diliyorum” dedi.

İslam alemi olarak bir Ramazan Bayramına daha kavuşmanın sevincini ve heyecanını yaşadıklarını ifade eden GAHİB Başkanı Kaplan, “On bir ayın sultanı Ramazan ayının sonuna yaklaşmanın ve mübarek Ramazan Bayramına kavuşmanın mutluluğu içerisindeyiz. Ancak bugün başta Filistin olmak üzere dünyanın birçok yöresinde savaş ve şiddetin devam etmesinden dolayı Ramazan Bayramını buruk şekilde kutluyoruz” diye konuştu.

Bayramların birlik ve beraberliğimizi güçlendirerek toplumsal barışa önemli katkı sağlayan müstesna günler olduğuna dikkat çeken Başkan Kaplan, şöyle devam etti: “Bayramlar, kırgınlıkların, küskünlüklerin ve kötü duyguların son bulduğu, sevgi, barış ve kardeşlik gibi duyguların güçlendiği özel günlerdir. Bu nedenle bayramları anlamına uygun olarak kutlamak gerekir. İnancımızda önemli yeri bulunan Ramazan Bayramında aile büyüklerimizi, eş, dost ve akrabalarımızı, hastaları ve bilhassa da kimsesizleri ziyaret etmeli, onların gönüllerini almalı ve çocukları sevindirmeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle tüm İslam Aleminin mübarek Ramazan Bayramını kutlarken, bayramın tüm insanlığa huzur, barış ve mutluluk getirmesini diliyorum.”

Gaziantep Haberler Gaziantep Sağlık Son Dakika News Narkoz haber

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
GAİB Başkanlarından Ramazan Bayramı mesajı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin