Erasmus öğrenim ve staj hareketliliği için geri sayım başladı

featured
Erasmus öğrenim ve staj hareketliliği için geri sayım başladı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Erasmus öğrenim ve staj hareketliliği için geri sayım başladı

Kendi kültürünü yurtdışında tanıtırken yeni kültürleri tanıma hedeflerinin yanı sıra, Avrupa Birliği üyesi ülkelerde bulunan anlaşmalı üniversitelerde bir dönem öğrenim görme ve staj yapma fırsatı oluşturan Erasmus+ Öğrenim ve Staj Hareketliliği programlarının 2022-2023 Güz Dönemi için yapılan yazılı ve sözlü İngilizce sınavlarına Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) öğrencileri bu yıl da yoğun ilgi gösterdi.

Öğrencilerin kıyasıya yarıştığı ve heyecan dolu bir sınava katıldıklarını ifade eden HKÜ Uluslararası İlişkiler Ofisi Erasmus Yöneticisi ve Yabancı Diller Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Simge Gökberk, “Erasmus+ öğrenim ve staj hareketliliği programları için yazılı ve konuşma sınavlarını yapmış bulunmaktayız.

Bundan sonraki adım ise programdan yararlanılacak öğrencilerin ilan edilmesi ve süreç hakkında ilgili öğrencilerimizin bilgilendirilmesi olacaktır. Erasmus Birimi olarak olarak temel gayemiz öğrencilerimizin bu hareketlilik programları sayesinde yabancı dillerini geliştirmelerine, farklı kültürlerle etkileşime girerek iletişim becerilerini artırmalarına ve farkındalık oluşturmalarına, farklı toplumlardan ve ülkelerden ilham almalarına ve mezuniyet sonrası özgeçmişlerine katkı sağlamalarına aracı olmaktır. Üniversite hayatı, becerilerinizi geliştirebileceğiniz en güzel dönemlerden bir tanesidir, bunu Erasmus programları ile harmanlamak ve zenginleştirmek önemli bir kazanım olacaktır” diye konuştu. Gaziantep Sağlık

Sınav sonuçlarının ise 28 Şubat tarihinde iro.hku.edu.tr adresinden öğrencilere duyurulacağı belirtildi.

1
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
2
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Erasmus öğrenim ve staj hareketliliği için geri sayım başladı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin