Ahmet Hakan Akfırat, “Nizip için seçen sen ol”

featured
Ahmet Hakan Akfırat, "Nizip için seçen sen ol"
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ahmet Hakan Akfırat, “Nizip için seçen sen ol”

Demokrat Parti Nizip Belediye Başkan Adayı Ahmet Hakan Akfırat, “Nizip için seçen sen ol, Söz Nizip’in” diyerek Narkoz Haber’ projelerini anlattı.

Akfırat, “Akademi Nizip ile atanamayan ve emekli öğretmenlerimizin çalışacağı; okul eğitimini destekleyici kurslar düzenleyeceğiz” diyerek atanamayan öğretmenlerin unutulmaması gerektiğini söyledi.

Başkan Adayı Akfırat, “Öğretmenlerimiz Ülkemizin geleceği gençlerimizi yetiştiriyor, bu anlamda bir destekte gençlerimize biz vereceğiz sözleriyle “Yabancı dilden bilgisayar teknolojilerine kadar gençlerimize destek olacak kurslar düzenleyeceğiz. Yeni beceriler kazanmak isteyenlere, kodlama, kursları teknolojiyi takip edebilecekleri kütüphane ve bilim merkezleri kuracağız” dedi.

Ahmet Hakan Akfırat, projelerini şöyle sıraladı:

“Bir türlü bitmeyen Nizip çayı ıslah çalışmalarını bitireceğiz..

Evde sağlık hizmetlerinin içeriğini ve kapsamını arttıracağız. Evdeki bakıma ihtiyaç duyan vatandaşlarımız için, sağlık hizmetlerini, ürün ihtiyaçlarını belediye olarak karşılayacağız. Ayrıca, engelli sağlığı birimi kurarak, doğru sağlık hizmetine erişim sağlayacağız.

Nizip Belediyesi Girişimcilik Merkezini kurup ile kadınlar ve öğrenciler başta olmak üzere serbest çalışanlar, ofis imkânı olmayanlar, yeni iş kurmak isteyenler, fikri olanlar için mesleklerini icra edebilecekleri bir ortak çalışma alanı sunacağız.

Komşularımızın ürettikleri ürünlerin ulusal ve uluslararası piyasalarda pazarlanmasına destek sağlayacağız.
Ayrıca Melek Yatırımcılar Projesi ile girişimcilerimizi iş insanlarımız ile buluşturacak, fikirlerini hayata geçirmek gerekli yatırımı bulmalarını sağlayacağız. Gençlerimize sadece burs vererek değil, hayallerini gerçekleştirmelerine yardım da edeceğiz.

Nizip’i turizmin merkezi haline getireceğiz. Sanayi yatırımları için Nizip’i cazibe merkezi yapmak zorundayız. İstihdam için sanayide ilçemizi geliştirmek için projelerimiz hazır.

Bunun yanında, Sosyal Girişimcilik yarışması başlıyor. Sosyal Projeler ile Nizipliler ve ilçemiz için en faydalı Sosyal Projeyi, Sosyal Girişimcilik Yarışması ile seçeceğiz”

Akfırat, Nizip’in hak ettiği yerde olması için Niziplilerin desteğini istedi.

Gaziantep Haberler Gaziantep Sağlık Son Dakika News Narkoz haber

 

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
4
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Ahmet Hakan Akfırat, “Nizip için seçen sen ol”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin