AK Parti Grup Başkan Vekili Gül, mahalle temsilcilerine teşekkür etti

featured
AK Parti Grup Başkan Vekili Gül, mahalle temsilcilerine teşekkür etti
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Grup Başkan Vekili Gül, mahalle temsilcilerine teşekkür etti

GÜL, MAHALLE TEMSİLCİLERİNİN TALEPLERİNİ ALIP SORUNLARINI DİNLEDİ

AK Parti Grup Başkan Vekili ve Gaziantep Milletvekili Abdulhamit GÜL, AK Parti Şehitkamil İlçe Teşkilatı tarafından mahalle temsilcilerine yönelik düzenlenen İstişare ve Değerlendirme Toplantısında, mahalle temsilcileri ile bir araya geldi. AK Parti Grup Başkan Vekili ve Gaziantep Milletvekili Abdulhamit GÜL, 14 Mayıs ve 28 Mayıs’ta yapılan genel seçimlerde, AK Partiye verdikleri desteklerden dolayı mahalle temsilcilerine teşekkür etti.

Dülük Göl Kafe’de düzenlenen İstişare ve Değerlendirme Toplantısına, AK Parti Grup Başkan Vekili ve Gaziantep Milletvekili Abdulhamit Gül, AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin, AK Parti Gaziantep Milletvekilleri İrfan Çelikaslan, Mesut Bozatlı, Bünyamin Bozgeyik, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcıları, Osman Toprak, Halil Uğur, Mehmet Berk, AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz, AK Parti Şehitkamil ilçe Kadın Kolları Başkanı Hülya Kılıç. AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Feray Yılmaz, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Durmuş, Şehitkamil Belediyesi Meclis Üyeleri, AK Parti İl ve AK Parti Şehitkamil ilçe teşkilat üyeleri ve mahalle temsilcileri katıldı.

“TÜRKİYE’DE TEŞKİLAT MODELİNE EN UYGUN, EN BAŞARILI ÇALIŞMA YAPAN TEŞKİLAT, ŞEHİTKAMİL TEŞKİLATIDIR”

Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Grup Başkan Vekili ve Gaziantep Milletvekili Abdulhamit GÜL, Şehitkamil, Şehitkamil ismine de layık olacak şekilde her zaman milletin adamının, Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında dimdik durdu. Mahallelerde de sizler buna öncülük yaptınız. Hepinize ayrı ayrı canı gönülden teşekkür ediyorum. Bir seçimden çıktık ve bu seçim sürecini hep beraber yaşadık. Sizler de çok yoğun yaşadınız. Ben genel sekreterlik ve yerel yönetimlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı yapmış bir arkadaşınız, kardeşiniz olarak, şunu çok rahatlıkla söyleyebilirim ki teşkilat modeli çalışması üzerine, Türkiye’deki teşkilat modeline en uygun, en başarılı çalışma yapan teşkilat Şehitkamil teşkilatıdır. Bu başarının mimarı olan teşkilat üyesinden, sandık kurulu üyesine, sandık müşahitlerine, mahalle başkanına, kadın kollarına, gençlik kollarına, ana kademeye, Belediye Meclisimize, teşkilatımıza, Belediye Başkanımıza, ilçe başkanımıza yürekten teşekkür ediyorum.

AK Parti Grup Başkan Vekili Gül, mahalle temsilcilerine teşekkür etti

Gaziantep Haberler Gaziantep Sağlık Son Dakika News Narkoz haber

 

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
AK Parti Grup Başkan Vekili Gül, mahalle temsilcilerine teşekkür etti

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin