GTO Başkanı Yıldırım: “Gazi şehrimize bu gururu yaşatan firmalarımızı kutluyorum”

featured
GTO Başkanı Yıldırım: "Gazi şehrimize bu gururu yaşatan firmalarımızı kutluyorum"
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

GTO Başkanı Yıldırım: “Gazi şehrimize bu gururu yaşatan firmalarımızı kutluyorum”

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Başkanı Mehmet Tuncay Yıldırım, Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu-2022 Araştırması”nın sonuçlarına göre ilk 500 sanayi şirketi içerisinde yer alan  28 Gaziantepli firmayı tebrik etti.

Yıldırım yayımladığı mesajda: “İstanbul Sanayi Odası tarafından gerçekleştirilen “Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu-2022 Araştırması”nın sonuçlarına göre ilk 500 sanayi şirketi içerisinde 28 Gaziantepli firma yer aldı.

Bölge ve ülke ekonomisinin lokomotifi, ticaretin merkezi Gazi şehrimize bu gururu yaşatan firmalarımızı, iş verenlerini, güvenliğinden müdürüne tüm personelini canı gönülden tebrik ediyorum.

Geçtiğimiz yıl bu listede 33 Gaziantepli firma görmüştük. Bu düşüşün sebeplerinden birinin bölgemizde yaşanan deprem felaketinin ekonomiye olumsuz etkileri olduğunu da unutmamak gerek. Sadece Gaziantep değil genel olarak tüm deprem bölgesindeki firma sayısında düşüş var. 2021 listesinde bölgeden 72 firma varken, 2022 yılında ise bu sayının 66 olduğunu görüyoruz.

Biliyorsunuz bölgede mücbir sebep hali ilan edilerek firmalarımızın vergisel yükümlülükleri erteledi. Dolayısıyla firmalarımız mali verilerini İSO 500 araştırması ile paylaşabilme olanağı da bulamadı.

İnanıyorum ki bu yıl araştırmaya katılma olanağı bulamayan firmalarımız oldu. Gaziantep’te şehri için, ülkesi için üreten, istihdam yaratan tüm firmalar bizim gönlümüzün ilk 500’ünde..” ifadelerini kullandı.

Gaziantep Haberler Gaziantep Sağlık Son Dakika News Narkoz haber

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
GTO Başkanı Yıldırım: “Gazi şehrimize bu gururu yaşatan firmalarımızı kutluyorum”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin