Altunkaya: “Mücadele ruhunu, istihdam ve ihracat alanında sürdürüyoruz”

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Altunkaya: “Mücadele ruhunu, istihdam ve ihracat alanında sürdürüyoruz”

Güneydoğu Anadolu Hububat, Bakliyat ve Yağlı Tohumlar İhracatçıları Birliği Başkanı Mahsum Altunkaya, 25 Aralık Kurtuluş Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Gaziantep Haber

Gaziantep‘in düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yıldönümünü büyük bir coşku ile kutladıklarını belirten Güneydoğu Anadolu Hububat, Bakliyat ve Yağlı Tohumlar İhracatçıları Birliği Başkanı Altunkaya, “100. yılını kutladığımız Antep Savunması, yüreği vatan, bayrak ve ezan sevgisi ile dolu bir milletin her türlü yokluğa rağmen imkânsızmış gibi görünen başarılara imza attığı büyük bir kahramanlık destanıdır” ifadelerini kullandı.

“Kurtuluş Ruhunu yaşatıyoruz”

Altunkaya mesajında, “Anteplilerin, Fransızlara karşı sergilediği kahramanlık destanı Kurtuluş Savaşımızın kazanılmasında önemli bir aşama olmuştur. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, ‘Ben Anteplilerin gözlerinden nasıl öpmem ki! Onlar sadece Antep‘i değil tüm Türkiye’yi kurtardılar’ şeklindeki sözleri Antep Savunmasının Kurtuluş Mücadelemizdeki yerini ve önemini anlatmaktadır. 100 yıl önce düşmana karşı büyük bir direniş destanını yazan atalarımızın mücadele ruhunu bizler üretim, istihdam ve ihracat alanında sürdürüyoruz. Güneydoğu Anadolu Hububat, Bakliyat ve Yağlı Tohumlar İhracatçıları Birliği olarak 170’den fazla ülkeye ihracat yapıyoruz. Bu yıl ihracatımızı 3 milyar dolara çıkartarak, ülke ekonomisine daha fazla katkı yapmanın gayreti içerisindeyiz. Bu duygu ve düşüncelerle, tarihin en onurlu direnişlerinden birisi olan Gaziantep’imizin düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yıldönümünü büyük bir coşku ile kutlarken, başta Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, vatan için şahadet şerbetini içen tüm şehitlerimizi, ebediyete intikal etmiş gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz. Ruhları şad, mekânları cennet olsun” ifadelerine yer verdi.

Gaziantep Sağlık   

Altunkaya: "Mücadele ruhunu, istihdam ve ihracat alanında sürdürüyoruz"

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Altunkaya: “Mücadele ruhunu, istihdam ve ihracat alanında sürdürüyoruz”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin