Ambalaj Fuarı’nın gözdesi Naksan Plastik oldu

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ambalaj Fuarı’nın gözdesi Naksan Plastik olduAvrasya’nın en iddialı ve en kapsamlı ambalaj fuarı olan Avrasya Ambalaj Fuarı’nda Naksan Plastik, yenilikçi ürünleriyle göz doldurdu.

Üretim gücünün ve teknolojik gelişiminin yanı sıra tasarım becerilerinin de sergilendiği Avrupa’nın en büyük üçüncü fuarı olan Avrasya Ambalaj Fuarı’nda, Naksan Plastik standı ziyaretçilerin gözdesi olurken, yenilikçi ürünleri ve sunumu ile de fuarda sektörünün gurur kaynağı oldu.

Bu yıl 18’nci kez düzenlenen Avrasya Ambalaj Fuarı’na 50 binin üzerinde ziyaretçinin katıldığını belirten Naksan Plastik Genel Müdürü Sadettin Korkut, “Uluslararası bir fuarda standımıza yoğun bir ilginin olduğunu gördük ve bu bizi çok memnun etti. Mevcut ve potansiyel müşterilerimizle buluştuk, onlara yeniliklerimizi anlattık” dedi.

Ambalaj Fuarı’nın gözdesi Naksan Plastik oldu

7 binin üzerindeki yabancı alıcı, katılımcı firmalarla bu fuarda buluştu diyen Korkut, “ Gerçekten bu fuar Türkiye’nin Avrasya’nın ambalaj merkezi olduğunu göstermektedir. Tüm Avrupa ülkeleri olmak üzere  Kuzey Afrika, Ortadoğu, Kafkasya, Orta Asya, Uzak Doğu ve Balkan ülkelerinden fuara büyük bir ilgi vardı. 5 kıtaya ihracat yapan Naksan Plastik olarak geniş bir kitleye hitap eden Ambalaj Fuarı’na katılmak bizim için önemlidir. Bu tür fuarlar ihracatın arttırılması açısından büyük önem taşımaktadır” diyerek sözlerini tamamladı.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Ambalaj Fuarı’nın gözdesi Naksan Plastik oldu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin