ASKF’den Gülveren’e ziyaret

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ASKF’den Gülveren’e ziyaretKısa adı ASKF olan Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu, başkan ve yöneticileri İl Emniyet Müdürü Erhan Gülveren’i makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Gaziantep İl Emniyet Müdürü Erhan Gülveren’i ziyaret ederek Gaziantep’teki sportif faaliyetler hakkında bilgi veren Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Abdülkadir Gözegir, Futbol İl Temsilcisi Mehmet Doğan, Saha Komiserleri Derneği Başkanı Ali Kömürcü, ASKF Yönetim Kurulu Üyeleri Güngör Sönmez, Vakıf Demir, Mehmet Dalgacı, Mustafa Özdemir, Musa Yıldız ve Servet Deynekli, gençlerin spora kazandırılması için emniyetle işbirliği içerisinde çalışmak istediklerini belirttiler.

Gençlerin kahve köşelerinden kurtarılarak yeşil sahalara yönelmesi için büyük gayret gösterdiklerini belirten Gaziantep Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Abdülkadir Gözegir, “İl Emniyet Müdürümüz Sayın Erhan Gülveren’i ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledik. Sporu seven, sporcuya önem veren bir emniyet müdürünün Gaziantep’e atanması bizleri mutlu etti. Genel seçimlerden sonra ASKF ile Emniyet ortak projeler üreterek gençlerin spora yönelmesi konusunda çalışmalar yapacağız. Bu çalışma sonucunda gençleri spora kazandırma konusunda çok ciddi adımlar atılmış olacak. Sporun her branşına önem veren İl Emniyet Müdürümüz Erhan Gülveren’e teşekkür ediyoruz” dedi.

ASKF’nin ziyaretinden memnun kaldığını belirten İl Emniyet Müdürü Erhan Gülveren ise, “Gençlerin spora kazandırılması için üzerimize düşen görevi yapmaya hazırız” şeklinde konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
ASKF’den Gülveren’e ziyaret

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin