ASKF’den, Nizip Belediye Başkanı Ali Doğan’a ziyaret

featured
ASKF'den, Nizip Belediye Başkanı Ali Doğan'a ziyaret
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ASKF’den, Nizip Belediye Başkanı Ali Doğan’a ziyaret

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Gaziantep İl Başkanı Abdulkadir Gözegir ve Yönetim Kurulu Üyeleri 31 Mart Yerel seçimlerinde Nizip Belediye Başkanı seçilen Ali Doğan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ali Doğan’ı makamında ziyaret eden ASKF Başkanı Abdulkadir Gözegir, Doğan’dan Amatör Spor’a destek verilmesi ve Nizip’te yaşanan saha sorununa çözüm bulunması konusunda taleplerini iletti.

Başkan Doğan ise yeni dönemde spor alanında yeni projelerin masada olduğunu belirterek, “Amatör sporun kalbi. Amatöre ve spora destek bizim sözümüz. Biz elimizden geleni yapacağız. Biliyorsunuz yerel seçimlerden yeni çıktık. Hayırlı olsun ziyaretlerinden dolayı bir yoğunluk var. Biz tekrar en kısa zamanda bir araya gelip Nizip için birlikte atabileceğimiz adımları konuşalım. Bizimde projelerimiz var. Saha sorununu biliyoruz. Nizip’imizin Amatör takımlarına ve sporun diğer dallarında emek veren bizleri onurlandıran sporcularımızın da sorunlarına çözüm bulmak için çözüm partnerlerimizle ortak bir noktada inşallah çözüm üreteceğiz. Nizip’e tesisler kazandıracağız” dedi.

ASKF heyeti ile hatıra fotoğrafı çektiren Doğan, nazik ziyaretlerinden dolayı başkan Gözegir’e ve yönetimine teşekkür etti. Gözegir de yeni dönemin hayırlı olmasını dileyerek Doğan’a bir plaket takdim etti.

Gaziantep Haberler Gaziantep Sağlık Son Dakika News Narkoz haber

 

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
ASKF’den, Nizip Belediye Başkanı Ali Doğan’a ziyaret

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin