Av. Kübra Yılmaz BBP Gaziantep İl Kadın Kolları Başkanlığına Atandı

featured
Av. Kübra Yılmaz BBP Gaziantep İl Kadın Kolları Başkanlığına Atandı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Av. Kübra Yılmaz BBP Gaziantep İl Kadın Kolları Başkanlığına Atandı

Büyük Birlik Partisi Gaziantep İl Kadın Kolları Başkanlığı’na Av. Kübra Yılmaz atandı. Yılmaz, Büyük Birlik Partisi İl Başkanlığı Muhsin Yazıcıoğlu Toplantı Salonu’nda yapılan devir teslim töreni ile görevi Elvan Arıkan’dan teslim aldı.

Devir teslim törenine Büyük Birlik Partisi Gaziantep İl Başkanı ve MKYK üyesi Orhan Kızılaslan, Büyük Birlik Partisi Gaziantep İl Kadın Kolları Başkan vekili Av. Hülya Demir, Büyük Birlik Partisi Gaziantep İl Kadın Kolları Başkan Yardımcıları Yurdagül Genç, Av. Gülsüm Sarı, Av. Merve Kızılaslan, Av. Meliha Toprakçı Büyük Birlik Partisi Gaziantep İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri, Müzeyyen Demir, Yaprak Ayrıç, Emine Güzel, Songül Dağlı, Büyük Birlik Partisi Şehitkamil İlçe Kadın Kolları Başkan Vekili Asuman Çiğit ile çok sayıda partili katıldı. Büyük Birlik Partisi Gaziantep İl Başkanlığı Muhsin Yazıcıoğlu Toplantı Salonu’nda gerçekleşen törende Kadın Kolları Başkanlığı’nda bayrak değişimi yapıldı. Eski başkanın BBP Gaziantep Meclis Üyeliği adaylığından dolayı başkanlıktan ayrıldığı belirtildi. BBP Gaziantep İl Kadın Kolları Başkanı Av Kübra Yılmaz , “Arıkan’a önümüzdeki seçim döneminde meclis üyeliği adaylığında başarılar temennilerini paylaşırken Arıkan’a bugüne kadar verdikleri emekten ötürü tebrik ederek teşekkürlerini iletti. Ayrıca bana verilen bu kutlu görevi layıkıyla yerine getirmeye çalışacağım Rabbin utandırmasın, hem sizleri hem de şahsımı mahcup etmesin, mahcup edici hal ve davranışlardan uzak eylesin. Gün el ele, gönül gönüle vererek, ekip ruhuyla hep beraber çalışma günüdür.” Dedi.

KIZILASLAN: “KADIN KOLLARIMIZ, TEŞKİLATIMIZIN EN ÖNEMLİ PARÇASI”

BBP Gaziantep İl Başkanı ve MKYK üyesi Orhan Kızılaslan yaptığı açıklamada, “Kadın Kolları İl Başkanlığı görevinde çalışkanlığına, azmine ve fedakarlıklarına yakından şahit olduğum Sayın Elvan Arıkan Hanımefendi’ye emekleri ve çalışmaları için teşekkür ederim. İl Kadın Kolları Başkanlığı’mıza atanan Av. Kübra Yılmaz’a başarılar dilerim. Kadın kollarımız ilk günkü heyecanla teşkilatımızın en önemli parçası olmaya devam edecek.” dedi.

Gaziantep Haberler Gaziantep Sağlık Son Dakika News Narkoz haber

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Av. Kübra Yılmaz BBP Gaziantep İl Kadın Kolları Başkanlığına Atandı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin