BİK Gaziantep Şube Müdürü Hikmet Sait Güngör hangi tarikatın müridi?

featured
BİK Gaziantep Şube Müdürü Hikmet Sait Güngör hangi tarikatın müridi?
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

BİK Gaziantep Şube Müdürü Hikmet Sait Güngör hangi tarikatın müridi?

Hikmet Sait Güngör’ün sahte şeyhin müridi olduğu ortaya çıktı.

BİK Gaziantep Şube Müdürü Hikmet Sait Güngör’ün, sahte faturadan yargılanan ceza alan bir tarikat şeyhinin müridi olduğu ortaya çıktı.

Gazeteci Mustafa Diken’in sorularını yanıtlayan BİK Gaziantep Şube Müdürü Sait Güngör, “Evet, bu tarikatta bulunmuşluğum oldu. Bu konuda istediğiniz haberi yapabilirsiniz. Şeyhimizin böyle bir hukuki süreci oldu ama gelinen noktadaki durumun ne olduğunu bilmiyorum. Çamur at, izi kalsın gibi bir durum olabilir” dedi.

NAYLON FATURAYLA SUÇLANAN ŞEYHİN MÜRİDİ

“Geçinemiyoruz diyenin maaşını düşürmek sünnettir” sözüyle sosyal medyada büyük tepki çeken BİK Gaziantep Şube Müdürü Sait Güngör’ün şeyhi Mustafa Özbağ ile ilgili dikkat çeken bir gerçek ortaya çıktı. Özbağ’ın 2016 yılında naylon fatura suçlamasıyla 60 ay hapis cezası aldı. Çanakkale’de yıllardır resmi organizasyonlarda başmisafir olan şeyh Mustafa Özbağ, Aralık 2016’da sahte fatura düzenlemek suçundan tutuklanarak Metris Cezaevine gönderilmiş.

Basın İlan Kurumu (BİK) Gaziantep Şube Müdürü Sait Güngör’ün, tarikatta yapılan zikirlerde, cüppe ve sarıkla başrolde oynaması dikkatlerden kaçmadı.

ÖZBAĞ’IN SAHTE ŞEYH OLDUĞU İDDİASI DA BASINA DÜŞMÜŞTÜ

2020 yılında  Mevlana’nın torunları, Özbağ’ın sahte Mevlevi şeyhi olduğunu ve faaliyetlerinin engellenmesi gerektiğini açıklamıştı.

Uluslararası Mevlana Vakfı bünyesinde Mevlevi öğreticisi olarak hizmet veren Mim Kemal Öke, Mustafa Özbağ’ın sahte şeyh olduğunu ifade ederek, “Bu kişiye itibar edilmemeli” açıklamasında bulunarak uyarmıştı.

Özbağ, yaptığı bir konuşma sırasında da Atatürk’le konuştuğunu da iddia etmişti.

Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Cavit Erkılınç ile yan yana otururken farklı, sahte faturacı şeyhin zikrinde farklı görüntü veren,150 yıllık tarihi olan Kuvayi-ı Milliye kenti Gaziantep ve basınını dizayn etmeye kalkışan sarıklı-cüppeli mürit Sait Güngör’ün, derhal görevden el çektirilmesi bekleniyor.

Gaziantep Haberler Gaziantep Sağlık Son Dakika News

.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
2
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
BİK Gaziantep Şube Müdürü Hikmet Sait Güngör hangi tarikatın müridi?

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin