CHP’de, evdeki hesap çarşıya uymadı

featured
CHP’DE, EVDEKİ HESAP ÇARŞIYA UYMADI
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP’de, evdeki hesap çarşıya uymadı

31 Mart yerel seçimlerine çok kısa bir zaman kalmasına rağmen CHP Gaziantep’te kriz bitmek bilmiyor. CHP Gaziantep İl yönetimi aday belirleme sürecinde aday adaylığı başvurusu yapan adaylar yerine aday başvurusu olmayan Gaziantep’in sevilen isimlerinden Dr. Muzaffer Ertürk’e teklif götürdü.

Ertürk’e destek sözü veren yönetim ve Gaziantep milletvekilleri verdikleri sözü yerine getirmeyince seçim çalışmasına bile başlayamayan büyükşehir belediye başkan adayı Ertürk, deyim yerindeyse iki arada bir dere de bırakıldı.

Aday belirleme sürecinde İş Kadını Ayşe Nur Yılmaz’a da teklif götürüldüğünü duymuştum. Yine Gaziantep’in tanınan doktorlarından Cengiz Bayram aday adayı olmuştu.

CHP neden Muzaffer Ertürk’te karar kıldı? Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olabilecek daha güçlü adaylar üzerinde neden çalışılmadı? CHP Seçmeni neden çaresiz bırakıldı?

Dr. Muzaffer Ertürk şahsen tanıdığım, çok iyi ve dürüst bir insandır. Siyaset kazanının nasıl kaynadığını bilmez. Ayak oyunlarından anlamaz. Dürüsttür. İyi niyetlidir. Baştan bazı konuları açık yüreklilikle ortaya koymasına rağmen böyle bir insanın daha başlamadan başarısızmış gibi algı yaratılmasına izin verilmesi CHP İl Yönetiminin başarısızlığıdır. Ne kadar toplantı yaparsanız yapın bu sorunları öngörmeliydiniz.

AK Parti Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan adayı Fatma Şahin’in karşında CHP kendisini çaresiz mi hissetti yoksa birilerinin başka hesapları mı var? Dr. Cengiz Bayram ismi üzerinde neden durulmadı?

Benim duyduklarım çok iç açıcı değil. Önümüzde ki dönemde kazanamasa bile yüksek oy alıp genel seçimlerde milletvekili adayı olabileceği düşünülen bazı adayların önünün kesildiğini düşünüyorum.

Evde ki hesap çarşıya uymuyorsa onu baştan düşünecektiniz. CHP’de kriz bitecek gibi durmuyor. CHP Seçmeni daha şimdiden çaresiz bırakıldı.

CHP Seçmeni sandığa gider mi bilmem ama siyasette diğer partilerde de olduğu gibi yapılan küçük hesaplar her zaman seçmeni zorda bırakmıştır.

Ayrıca CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in Gaziantep gibi gözde ve özel  bir şehrin neden göz ardı ettiğini merak ediyorum.

RAKİPSİZ ADAY FATMA ŞAHİN

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin dur durak bilmeden çalışıyor. Karşısında güçlü bir rakip olmadığını bildiği halde gece gündüz demeden çalışıyor.

Yılların verdiği tecrübe ve iktidarın gücü ile muhtemelen yeniden başkan seçilecek  olan Şahin’in köy köy sokak sokak seçim çalışması yapması gücüne güç katıyor.

İlçe Belediyelerine girmek istemiyorum ancak Yeniden Refah Partisi ve Zafer Partisi gözlemlediğim kadarıyla oylarını artırıyor.

Bir sürpriz olur mu bilmiyorum ama CHP’nin Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan adayı belirleme sürecinde karşısında ne kadar güçlü bir aday olduğunu bildikleri halde neden stratejik bir çalışma yapmadıklarını bilmiyorum. Belki de yapmak istemediler. Ana muhalefet partisinin bu kadar çaresiz olması ve seçmeni çaresiz bırakması tam bir fiyasko.

Anlaşılan o ki seçmenin sesine kulak vermeden şahsi hesaplar üzerine kurulmuş aday seçimleri, siyasetin kalitesini düşürdüğü gibi seçmeni de alternatifsiz bırakıyor. Son zamanlarda CHP sayesinde siyasi literatüre giren “rakipsizlik sendromu” görünen o ki Fatma Şahin’i etkilememiş. Fatma Şahin gece gündüz çalışmalarına devam ederken CHP Gaziantep yönetimi aday krizini çözmek için cebelleşmeye devam etsin…

Anlayacağınız yanlış yapılan hesaplar tutmadı, deyim yerindeyse EVDEKİ HESAP ÇARŞIYA UYMADI….

Sağlıcakla!

Gaziantep Haberler Gaziantep Sağlık Son Dakika News Narkoz haber

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
2
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
CHP’de, evdeki hesap çarşıya uymadı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin