Dilek Özdemir, AK Parti Gaziantep Milletvekili Aday Adayı Oldu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dilek Özdemir, AK Parti Gaziantep Milletvekili Aday Adayı Oldu

Ak Parti Gaziantep İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Dilek Özdemir, AK Parti Gaziantep Milletvekili Aday Adayı oldu.

Ak Parti Gaziantep Milletvekili Aday Adayı olan Dilek Özdemir; Gaziantep’in güzel yarınları için, kadınlar için, hep birlikte daha güzel Türkiye için aday olduğunu söyledi. Özdemir; “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde gireceğimiz 2023 genel seçimlerinde, Türkiye yüzyılının inşası mücadelesinde görev almak için yola çıkmış bulunuyorum. Ak Parti Gaziantep İl Kadın kollarında başladığım siyasi hayatıma görev verilir, milletimiz de teveccüh gösterirse milletvekili olarak devam etmek istiyorum. Kadınların siyaset sahnesinde daha fazla olması gerektiğine inanıyorum.

“Gaziantep’e Yakışır Yarınlar İçin Aday Adayı Oldum”

Dilek Özdemir, AK Parti Gaziantep Milletvekili Aday Adayı Oldu

Dürüstlüğün, samimiyetin ve mütevazılığın adını gelin birlikte koyalım. İnsana yakışır bize yakışır Güneydoğunun incisi Gaziantep’e yakışır yarınlar için, korkmadan, yorulmadan, üşenmeden, vazgeçmeden ve bugünü yarına ertelemeden her yeni güne yeniden sizlerle var olmak için buradayım. Kaybetmek için değil hepimizin birlikte kazanması için Gaziantep’in güzel yarınları için, evlatlarımız için, işçilerimiz için, kadınlarımız için kısaca halkımız için buradayım. Sizle daha omuz omuza alenen mücadele vermek için buradayım. Memleketimin siz güzel insanlarının kendisi gibi gördüğü bacısı, annesi, teyzesi, ablası, yol arkadaşı olmak için buradayım. Yani kültürümle, ahlakımla kısacası YÜREĞİMLE buradayım.  Ankara’da, Gaziantep’te kısaca her anınızda var olmak ve sesiniz yüreğiniz olmak için buradayım. Gözleri sevgiyle bakan yüreği güzel siz değerli dostlarımın desteklerini bekliyorum.

“Önemli Projelere Birlikte İmza Atacağız”

Eğitim, sağlık ve sosyal güvenlik alanlarında çalışmalar yürüterek, vatandaşlarımızın daha iyi koşullarda yaşamalarını sağlamak için üzerime düşen her türlü katkıyı sunmaya hazırım.  Ayrıca, gençlerimize daha iyi eğitim ve iş imkanı sunarak, ülkemizin geleceğini daha güçlü hale getirmek için var gücümle çalışacağım.

“Çevre Koruma Kapsamında Önemli Adımlar Atacağız”

Çevre koruma konusunda da önemli adımlar atmayı hedefliyoruz. İklim değişikliği, doğal kaynakların tükenmesi gibi sorunlarla mücadele etmek için, çevre dostu politikaları hayata geçireceğiz. Yeşil enerji kaynaklarının kullanımını yaygınlaştırarak, doğal kaynakların tükenmesini önleyeceğiz. Ayrıca, çevre kirliliğiyle mücadele etmek için de çalışmalar yürüteceğiz.

“Ülkemizi Güçlü Bir Geleceğe Taşıyacağız”

Ben, iktidar partimizin milletvekili adayı olarak, sizlere hizmet etmek için buradayım. Sizlerin desteği ve güveniyle, ülkemizi daha güçlü bir geleceğe taşıyacağız. Benimle birlikte çalışarak, ülkemizin kalkınması için gerekli olan adımları atacağız. Hep birlikte, ülkemizi daha güçlü, daha refah ve daha adil bir geleceğe taşıyacağız. Sizleri sevgi ve saygıyla selamlıyorum “dedi.

Gaziantep Haberler   Gaziantep Sağlık  Son Dakika    News

1
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
1
alk_
Alkış
1
be_enmedim
Beğenmedim
Dilek Özdemir, AK Parti Gaziantep Milletvekili Aday Adayı Oldu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin