DR. MEGAN HUNT İLE TANIŞMAYA HAZIR MISINIZ?

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

DR. MEGAN HUNT İLE TANIŞMAYA HAZIR MISINIZ?“BODY OF PROOF ” İLK SEZON BÖLÜMLERİ İLE D-SMART’TA

Desperate Housewives’ın sevilen oyuncusu Dana Delay’ın başrolünde yer aldığı Body of Proof’ta suç, gizem ve drama tanık olacaksınız. Body of Proof’un ilk sezon bölümleri, 3 Eylül Salı’dan itibaren hafta içi her gün saat 20.00’da, D-Smart, 19. Kanal Dizismart Premium HD’de dizi tutkunları ile buluşacak.

D-Smart, dünyanın en çok beğenilen, başarılı dizilerini ekranlara getirmeye devam ediyor. Suç-drama türünde, başarılı örnekler arasında yer alan Body of Proof, Eylül ayından itibaren D-Smart’ta ekrana gelecek.

Kanıtları vücudunuzda taşıdığınızı siz bilmiyorsunuz ama Dr. Megan Hunt biliyor!

Dizide, alanında öncü sayılabilecek Dr. Hunt’ın bir trafik kazası ile bütün hayatının değişmesi konu ediliyor. Trafik kazasından sonra sürekli eli titreyen ve bunu herkesten saklayan Dr. Hunt, bir hastasının ölümüne neden olmasıyla kariyeri son buluyor. Yeni bir alana yönelmek zorunda kaldığında ise Philadelphia’nın efsanevi adli tıp uzmanı haline gelen Hunt, oldukça karmaşık bir karaktere sahiptir. Buna rağmen onu seven ve saygı duyan ekibi ile zorlu işlerin altından kalkabiliyor.

Zor bir boşanma süreci yaşayan ve iş dışında hiçbir sosyal yaşantısı olmayan Dr. Hunt’ın en büyük destekçisi ise iş arkadaşı Peter Dunlop’tur. Dizide, işinde ne kadar başarılı olursa olsun, özel hayatında da çözmesi gereken sorunları olan bir doktor hikaye ediliyor.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
DR. MEGAN HUNT İLE TANIŞMAYA HAZIR MISINIZ?

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin