EMEĞİ GÖZ ARDI ETMEYİN!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

EMEĞİ GÖZ ARDI ETMEYİN! Gaziantep’in Beko Basketbol 1. Liginde mücadele eden takımımızı zor günler bekliyor.

Hatırlıyorum Konya Selçuk maçı kaderimizi belirleyecekti. Kızımla birlikte,  takımımıza sonuna kadar destek olmak için Konya yollarına düştük.

19 Mayıs spor salonunda kıyasıya bir mücadele… Nefesleri kesen bir mücadele… Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı 1. Lig mücadelesinde kazanmaya kararlıydı.

Başkan Güven Güzelbey’di.  Güven çok heyecanlıydı,  aslında bu zafer onun ve takım arkadaşlarının bir zaferi olacaktı. Ben kazanacağımıza inanıyordum. Çünkü takım çok istekliydi.

Kıran kırana mücadele eden takımımız uzatmaya kalarak son dakikalarda Konya Selçuk’u devirmeyi başardı. Hepimiz bir birimize sarıldık. Güven ağlıyordu, zafer sevinci ile göz yaşlarına boğulan Güzelbey “abla kazandık, abla kazandık” diyerek seslendi.. O zaferi asla unutmuyorum, aslında o gün kazanan Gaziantep’ti!

Maçı kaybeden Selçuk tarafları kaybetmenin acısıyla bize saldırdı, sonrasında polis eşliğinde Konya’dan çıkarıldık. Bizim otobüslerde cümbüş vardı. Mutluyduk hem de çokkk!

2 yıl önce 2. Ligde şampiyon olarak adını Beko Basketbol ligine yazdıran bir takımımız vardı artık!

Yönetime hep gıptayla baktım çünkü hepsi bir birinden değerli genç ve istekli insanlardı. Bir takım ruhu ile hareket eden yönetimin başarısının sırrı buydu..

Metin Uzer,  Beko Basketbol takımında başkanlık görevini üstlendiğinde Güven Güzelbey yanındaydı ve hep yanında olacağını dile getirdi. Metin Uzer ve yeni yönetimi önce Güven Güzelbey’e başarısından dolayı teşekkür etti, el sıkıştılar sarıldılar….

Birlik ve beraberlik içerisinde hareket eden yeni yönetim Beko Basketbol liginde Büyük takımlarla Karataş spor salonunda nefesleri kesen maçlara imza attılar. Ligde sergiledikleri performans başka takımların takdirini topladı.  TRİBÜNLERDE ESKİ VE YENİ YÖNETİM HEP EL ELE, YAN YANA OLDU!

İşte Royal Basketbol takımının bana göre tek farkı bu!

Bir diğeri bir diğerine görevi teslim ederken biliyor ki başarı için tüm ekip gönülden çalışacak. Yarın Metin Uzer gidecek bir diğeri gelecek ancak durum umut ediyorum değişmeyecek… Çünkü başarı birlik ve beraberlikle azimle çalışılarak gelir.

Gaziantepspor’un yaşadığı sıkıntılar ortada, biri yönetimi almak isterken diğeri yönetimi bırakmamak için elinden geleni yapıyor. Kimin haklılığı hiç önemli değil önemli olan takımın geldiği nokta!

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’da yine farklı bir durum, yeni yönetim göreve gelirken eski yönetimle kucaklaşıp bir birlerine sarılarak başarılar dileyemiyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’un yeni yönetimi sevdiğimiz dostlarımız ve sporun içinden gelen insanlar. İnanıyorum ki başarılı işlere imza atacaklar. Artık Belediyespor “SAĞLAM” ellerde!

BEKO BASKETBOL LİGİNDE OLMAK İSTEYİPTE OLAMAYANLARA BİR BAKIN!

Beko Basketbol liginde olmak isteyip te oynayamayan illerin Gaziantep’e gıpta ile bakarken Gaziantep yerel yöneticileri ne hikmetse var olan spor tesislerini yok etme istemine anlam veremiyorum açıkçası…

Gaziantep’in daha acil çözümlenmesi gereken sorunları varken hesapta olmayan ve gündeme gelmeyen hatta kimsenin de böyle bir talebi yokken bu yol üzerinde bu kadar ısrarcı olunması düşündürücü! İnönü Caddesinin trafiği dururken, Karataş ve Cumhuriyet trafiği dururken!

Vekilliği ve Bakanlığı döneminde sporun ve sporcunun yanında olan ve daha sonrasında belediye Başkanlığı görevine gelir gelmez Gaziantep Büyükşehir Belediyespor için kolları sıvayan Başkanımız Fatma Şahin’in bu konuda adım atacağından eminim. Sanırım yanlış veya eksik bilgilendirmeden kaynaklanan bir sıkıntı var.

Nasıl Gaziantepspor bu şehrin marka değeriyse, nasıl Büyükşehir Belediyespor bu şehrin marka değeriyse Royal Halı Basketbol takımı da bu şehrin marka değeridir.

Royal Halı Basketbol takımı genç yöneticileri ve güçlü takımı ile bizlere, bu sezon FIBA Eurochallenge Cup’ta üçüncülüğü yaşattı. 2 yıllık süreçte yakaladığı başarıyı, emeği göz ardı etmeyelim. En azından yeni tesislerini inşa edene kadar kendilerine süre verilmeli ya da alternatif üretilmelidir.

KAZANIRSAK, ŞAMPİYON OLURSAK, BAŞARIYI YAKALARSAK HEP BİRLİKTE GAZİANTEP İÇİN SEVİNMEZ MİYİZ?

Son söz; BŞB Basketbol Kompleksinin yıkılması sadece A Takımını değil alt yapıda yetişen onlarca çocuğu da mağdur edecek. Çünkü gün içerisinde hiç boş kalmayan salonda onlarca genç beyinler yarınlar için ter döküyor….

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
EMEĞİ GÖZ ARDI ETMEYİN!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin