Emine Nakıboğlu, atletizmde 5 madalya aldı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Emine Nakıboğlu, atletizmde 5 madalya aldıGaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 2013-2014 Öğretim Yılı Okullar Arası Puanlı Atletizm Yarışları’nda Emine Nakıboğlu Koleji, dört gümüş ve bir bronz madalya kazandı.

Gaziantep Üniversitesi Atletizm Sahası’nda oynanan atletizm yarışmalarında Emine Nakıboğlu Koleji’nden Mustafa Güvenç 200 metrede gümüş madalya, Kaan Özkara yüksek atlama ve cirit atmada gümüş madalya, Cahit Kalkan uzun atlamada gümüş madalya,  Halil İbrahim Aslantaş ise disk atmada bronz madalya aldı.

Atletizm alanında alınan başarılar sonrası Emine Nakıboğlu Koleji Müdürü Süleyman Eski, “Emine Nakıboğlu Koleji yöneticileri olarak sporun her alanında olduğu gibi atletizmde de geleceğin sporcularını yetiştirmek istiyoruz. Ülkemizi uluslararası alanlarda da temsil edecek sporcuların tohumlarını ekmeye çalışıyoruz.” şeklinde konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Emine Nakıboğlu, atletizmde 5 madalya aldı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin