Emre Koçyiğit: “İman ve inancımız 25 Aralık ruhuyla hiç sönmeyecek”

featured
Emre Koçyiğit: “İman ve inancımız 25 Aralık ruhuyla hiç sönmeyecek"
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Emre Koçyiğit: “İman ve inancımız 25 Aralık ruhuyla hiç sönmeyecek”

Gaziantep Ülkü Ocaklı İl Başkanı Emre Koçyiğit, Gaziantep’in Kurtuluşunun 102’nci yıl dönümü vesilesiyle bir mesaj yayımladı. 

Gaziler diyarı Anteplilerin yokluğun gölgesinde imanlarıyla büyük bir kurtuluş hikayesi yazdığının altını çizen Ülkü Ocakları Gaziantep İl Başkanı Emre Koçyiğit, “Biz, Ülkü Ocakları olarak şehitlerimizin emaneti şehrimizi aynı imanla yarın neyle karşılaşırsak karşılaşalım sonunu düşünmeden muhafaza etmeye yemin etmiş vaziyetteyiz” dedi.

Ülkü Ocakları Gaziantep İl Başkanı Koçyiğit: “Antep, aldığı gazilik payesiyle Türk tarihi için önemli bir şehir hüviyetine kavuşmuştur. Kendisi Hakk’a yürümeden Fransız’ı bu şehre sokmayan Şahinbey, annesinin iffetini korumak için hiç düşünmeden canını feda eden yüreği bedeninden büyük Şehitkamil, Şehrin savunmasında halkı teşkilatlandıran Karayılan ve daha nice kahraman atalarından miras bu şehri korumuş ve şehrimizin kurtulmasına vesile olarak adlarını şanlı tarihimize ve gönüllerimize yazmışlardır. Şehitler yurdu Gaziantep, hiç sönmeyen inanç ve iman ruhuyla 25 Aralık 1921’de Gaziantep düşman işgalinden kurtarılmıştır. Biz, Ülkü Ocakları olarak şehitlerimizin emaneti şehrimizi aynı imanla yarın neyle karşılaşırsak karşılaşalım sonunu düşünmeden muhafaza etmeye yemin etmiş vaziyetteyiz. İhanet nereden gelirse gelsin bu şehir, Türk’ün gazi şehridir ve ilelebet öyle kalacaktır. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere yurdumuzu vatan kılanları ve bu uğurda kanlarını döken aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor. Gazi şehrimizin kurtuluş yıldönümü gururla kutluyorum” ifadelerini kullandı.

Gaziantep Haberler   Gaziantep Sağlık  Son Dakika    News   Narkoz

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
1
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Emre Koçyiğit: “İman ve inancımız 25 Aralık ruhuyla hiç sönmeyecek”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin