Fatma Şahin, ASKF Başkanı Abdulkadir Gözegir ve yönetimini ziyaret etti

featured
Fatma Şahin, ASKF Başkanı Abdulkadir Gözegir ve yönetimini ziyaret etti
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fatma Şahin, ASKF Başkanı Abdulkadir Gözegir ve yönetimini ziyaret etti

Gaziantep AKP Milletvekili Bünyamin Bozgeyik, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep Büyükşehir Başkan Vekili Halil Uğur, Gaziantep Büyükşehir Spor Daire Başkanı Zekeriya Efiloğlu, AKP Kadın Kolları Başkanı Feray Yılmaz ve beraberindeki heyet ASKF Başkanı Abdulkadir Gözegir ve yönetimini ziyaret etti, amatör spor kulüpleriyle bir araya geldi.

Gaziantep Milletvekili Bünyamin Bozgeyik, Gaziantep’in spor şehir mimarının Fatma Şahin’in olduğuna dikkat çekerek Şahin’in Gaziantep’in spor şehri olması için ne kadar çaba sarf ettiğini ve çalıştığını söyledi.

Fatma Şahin, ASKF Başkanı Abdulkadir Gözegir ve yönetimini ziyaret etti Başkan Şahin, “Gaziantep Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman Amatör sporumuzu destekledik bundan sonrada desteğimiz devam edecek” dedi.

Amatör spor kulüplerine malzeme ve nakdi destekte bulunan Şahin yeni dönemde de bu desteklerin artarak devam edeceğini söyledi. “Çocukların ve gençlerin yeteneklerini ortaya çıkarmak için, kötü alışkanlıklara yönelmelerini engellemek için amatör sporları destekliyoruz” diyen Fatma Şahin, amatör kulüplere ve genç sporculara başarılar diledi. ASKF Başkanı Abdulkadir Gözegir ise konuşmasında Gaziantep’in spor şehri olmasında büyük katkısı olan Şahin’e ve beraberinde ki heyete ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Haberin detayları videomuzda… Tıklayıp izleyebilirsiniz.

Gaziantep Haberler Gaziantep Sağlık Son Dakika News Narkoz haber

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
2
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Fatma Şahin, ASKF Başkanı Abdulkadir Gözegir ve yönetimini ziyaret etti

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin