Fatma Şahin mazbatasını aldı

featured
Fatma Şahin mazbatasını aldı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fatma Şahin mazbatasını aldı

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin 31 Mart yerel seçimlerinde yeniden başkan seçildi. Bugün mazbatasını alarak 3. dönemine başladı.

İl Seçim Kurulu’ndan mazbatasını alan Şahin’i, Gaziantep Milletvekilleri Eyup Özkeçeci, İrfan Çelikaslan, Mesut Bozatlı, İl Başkan Vekili Murat Şerbetçi, Kadın Kolları Başkanı Feray Yılmaz ve partililer yalnız bırakmadı.

Başkan Şahin, “Mazbatamızı aldık. Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı olarak yeni döneme resmen Bismillah dedik. Gaziantep Modeli ile birlikte şehrimizi hak ettiği noktaya hep beraber taşımak için gecemizi gündüzümüze katıp çalışacağız. Rabbim hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin” dedi.

AK Parti Gaziantep İl Başkan Vekili Şerbetçi ise “Bugün, büyük bir gurur ve heyecanla, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanımız, şehrimizin gelişimine adanmışlıkla hizmet eden Sayın bakanımız Fatma Şahin’in mazbatasını aldı. Sayın Şahin’in yeniden seçilmesi, Gaziantep’in aydınlık geleceğine olan inancımızı pekiştirmektedir ve şehrimizin yıldızını daha da parlatacağına şüphe yoktur. Kendisine minnettarlık ve takdirlerimizi sunarım” ifadeleriyle yeni dönemde başarılar diledi.

Fatma Şahin mazbatasını aldı

Gaziantep Haberler Gaziantep Sağlık Son Dakika News Narkoz haber

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Fatma Şahin mazbatasını aldı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin