GAÜN Turizm Fakültesi ödüle doymuyor

featured
GAÜN Turizm Fakültesi ödüle doymuyor
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

GAÜN Turizm Fakültesi ödüle doymuyor

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü tarafından “Anadolu’nun Mirası Soframda 2023 Aşık Veysel Vefa Yılı” etkinlikleri çerçevesinde 16-17 Kasım tarihlerinde Sivas’ta düzenlenen Üniversitelerarası Yemek Yarışmasında Gaziantep Üniversitesi Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü lisans öğrencilerinden Emre Yayla ve Rabia Çetin “Yarışma Süresini En İyi Kullanan Takım” kategorisinde 1. “Ana Yemek ve Tatlı” kategorilerinde ise 4. oldu.

Yarışmada, ana yemek kategorisinde “Firikli Simit Kebabı” ve tatlı kategorisinde ise “Baklava” yeniden yorumlanarak beğeniye sunuldu.

Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erdal Bay: “Kayseri’de aldığımız iki tane ikincilik ve Ankara’da aldığımız üçüncülük ödüllerinden sonra Sivas’ta da aldığımız bu dereceler bizleri çok sevindirdi. Öğrencilerimizi gönülden tebrik ediyorum. Aldıkları bu başarı inanıyorum ki onlara yeni kapılar açacaktır. GAÜN Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü sadece bölgede değil, tüm ülkede başarılarıyla gündeme gelmeye devam edecektir. Bu başarılarından dolayı başta Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Atınç Olcay’a, nezdinde tüm öğretim üyelerimize ve ekiple yarışmaya katılan Mis. Öğr. Görevlisi Nisa Kerkez’e teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

GAÜN Turizm Fakültesi ödüle doymuyor
GAÜN Turizm Fakültesi ödüle doymuyor

Gaziantep Haberler Gaziantep Sağlık Son Dakika News Narkoz haber

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
GAÜN Turizm Fakültesi ödüle doymuyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin