Gaziantep Büyükşehir, İletişim Daire Başkanlığında değişim

featured
Gaziantep Büyükşehir, İletişim Daire Başkanlığında değişim
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gaziantep Büyükşehir, İletişim Daire Başkanlığında değişim

31 Mart yerel seçimlerinin ardından Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nde değişim devam ediyor.

Gazetemizin edindiği bilgiye göre; Gaziantep Büyükşehir Belediyesi İletişim Daire Başkanı olarak Allaadin Salıcı’nın görevlendirileceği, Sinan Demirez’in ise Koordinatör olarak atanacağı öğrenildi.

NURAYDIN ARIKAN GÖREVDEN ALINDI MI?

GBB İletişim Daire Başkanı Nuraydın Arıkan’ın görevden alındığına dair haberler basına yansıdı. Ancak Arıkan şuanda halen görevine devam ediyor. Önümüzde ki günlerde Ankara’ya döneceği ve GBB İletişim Başkanlığı görevini Sinan Demirez’e devredeceği bilgisine ulaşıldı.

Ankara’da Kültür ve Turizm Bakanlığı kadrosunda bulunan ve daha sonra Belediyeler Birliği kadrosuna geçen Nuraydın Arıkan, Fatma Şahin’in Büyükşehir Belediye Başkanı olmasıyla birlikte Ankara’dan Gaziantep’e GBB İletişim Daire Başkanı olarak gelmişti.

Arıkan, Gaziantep’teki 10 yıllık görev süreci içinde 2 yıl Gaziantep’ten gitmiş ve daha sonra tekrar Büyükşehir belediyesine dönmüştü. 2 yıl önce yeniden Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’ne İletişim Daire Başkanı olarak atanan Arıkan’ın yerel basınla arasında zaman zaman uyumsuzluk nedeniyle sorun yaşanıyordu.

Arıkan’dan boşalan koltuğa GBB Basın Müdürü Hüseyin Akay’ın getirilmesi beklenirken GBB Muhasebe Müdürü Allaadin Salıcı’nın getirilileceği gündeme bomba gibi düştü.

Üsküdar Belediyesi eski İletişim Danışmanı Sinan Demirez ise Koordinatör olarak görev yapacak.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in kararı ile  İletişim Daire Başkanlığı görevinden azledilen Nuraydın Arıkan’ın yerine,  İletişim Daire Başkanı olarak göreve başlayacak olan Allaadin Salıcı ve Koordinatör  İletişim Uzmanı Sinan Demirez’e yeni görevinde başarılar diliyoruz.

Gaziantep Haberler Gaziantep Sağlık Son Dakika News Narkoz haber

1
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
1
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
2
alk_
Alkış
1
be_enmedim
Beğenmedim
Gaziantep Büyükşehir, İletişim Daire Başkanlığında değişim

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin