1. Haberler
  2. Spor
  3. Gaziantep FK Başkanı Memik Yılmaz’dan GAZİANTEPSPOR açıklaması

Gaziantep FK Başkanı Memik Yılmaz’dan GAZİANTEPSPOR açıklaması

featured
Memik Yılmaz'dan Gaziantep FK açıklaması
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gaziantep FK Başkanı Memik Yılmaz’dan GAZİANTEPSPOR açıklaması

Yılmaz, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada: “Son günlerde şahsımla ilgili kamuoyunu meşgul eden konulara ilişkin açıklama yapma gereksiniminde bulunmaktayım.

Öncelikle şunu belirtmek isterim ki; Ben de her Gaziantepli gibi, şehrimizin ortak değeri olan “GAZİANTEPSPOR”a büyük bir tutkuyla bağlı olan bir taraftardım. Fakat geçmiş yıllarda tüm Gazianteplilerin malumu olduğu üzere Gaziantepspor’un finansal durumundan ve gerek Türk futbol yargı mercilerinde gerekse FIFA’da çok sayıda borçlu sıfatıyla yer aldığı dava dosyasının bulunmasından dolayı, bu süreçlerin sonunda kulüp logosu ve “Gaziantepspor” markası hacizli hale gelmiştir.

Şehrimizin bir diğer ortak değeri Gaziantep FK’nın Yönetim Kurulu olarak Gaziantepspor isminin yaşatılması yönünde bir çok çalışmaya tarafımızca imza atılmış ve gerekli girişimlerde bulunulmuştur. Ancak FIFA ve UEFA nezdindeki tüm girişimlerimiz sonucunda, Gaziantepspor’un spor hayatına geri dönmesi için bu dosyaların ve borçların temizlenmesi gerektiğiyle ilgili yanıtlara ulaşılmıştır. Bu çerçevede Kulübün, Gaziantepspor markasının ve logosunun üzerinde haczi bulunan alacaklılarından ilk sırada bulunan bir şirkete olan borcu ödenerek söz konusu alacağın temliki üzerimize alınmıştır. Kısa bir süre içerisinde yasal prosedürlerin tamamlanması ile birlikte Gaziantepspor armasını ve ismini tertemiz bir şekilde yeniden şehrimize kazandırmak üzerine çalışmalarımıza devam etmekteyiz. Bu doğrultuda yaptığımız yasal girişimlerin ardında farklı amaçlar aranması ve hayali senaryolar yaratılması bizlerin bu iyi niyetli davranışı karşısında hem bu mücadeleyi verenleri üzmekte, hem de Gaziantep’e ve Gaziantepspor markasına zarar vermektedir. Gaziantep şehrinin tüm değerlerine dün olduğu gibi yarın da sahip çıkabilmek adına elimizden gelen tüm mücadeleyi sonuna kadar vereceğimizin bilinmesini ister, bu mücadelemizi ve çalışmalarımızı Gaziantep kamuoyunun takdirine sunarım” ifadelerini kullandı.

Gaziantep Haberler Gaziantep Sağlık Son Dakika News Narkoz haber

 

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
1
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Gaziantep FK Başkanı Memik Yılmaz’dan GAZİANTEPSPOR açıklaması
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!