Gaziantep kent merkezindeki büyük çukur tehlike saçıyor!

featured
Gaziantep kent merkezindeki büyük çukur tehlike saçıyor!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gaziantep kent merkezindeki büyük çukur tehlike saçıyor!

Depremde 21 kişinin hayatını kaybettiği Gölgeler Apartmanı enkazı kaldırıldı ancak oluşan çukurun etrafında güvenlik önlemi alınmadı.

Gaziantep’te 6 Şubat depreminde yıkılan Gölgeler Apartmanı enkazı kaldırıldıktan sonra etrafında güvenlik tedbiri alınmayan derinliği yaklaşık 3 metreyi bulan çukur araçlar ve vatandaşlar için tehlike saçıyor.

Depremin üzerinden 1 yıl geçmesine rağmen şehrin merkezinde bulunan büyük çukurda alınmayan tedbirler nedeniyle vatandaşlar sitem etti.

6 Şubat Kahramanmaraş merkezli 7.7 şiddetli depremde yıkılan Gölgeler Apartmanı enkazı kaldırılmasına rağmen enkaz sonrası şehrin merkezinde oluşan büyük çukur vatandaşlar için tehlike saçıyor.

Gün içerisinde araç ve insan trafiğinin yoğun olduğu bölgede yaklaşık 1 yıldır tedbir alınmaması tepkilere neden olurken, vatandaşlar yetkililerin ilgisizliğinden şikayetçi. Her an toprak kayması yaşanabileceğini hatta akşam saatlerinde oluşan çukuru görmeyip içine vatandaşların düşebileceği konusunda da uyarıda bulundular.

Gaziantep şehir merkezinde yıkılan binanın temel alanında oluşan büyük çukur etrafında hiçbir güvenlik önlemi alınmaması nedeniyle vatandaşlar gün içerisinde tedirginlik yaşıyor. Geceleri ise daha da tehlikeli bir hal çukura zaman zaman insanların düştüğü, araçların için çok büyük kazaların eşiğinden döndüğünü belirten iş yeri esnafı çok büyük kazalar yaşanmadan yetkililerin önlem almasını bekliyor.

6 Şubat depremi üzerinden 1 yıl geçmesine rağmen şehrin merkezinde tehlike saçan bu alana tepki gösteren vatandaşlar sürekli marka şehir olarak nitelendirilen Gaziantep’in merkezinde bu tür görüntülerin utanç verici olduğunu belirterek, depremin üzerinden 1 yıl geçmesine rağmen bu alanlarda gerekli düzeltmenin yapılmamasından dolayı rahatsız olduklarını dile getirdiler.  Yağmurların da başlamasıyla birlikte etrafta göçme tehlikesi olabileceğini söyleyen vatandaşlar burada bir kaza olduktan sonra mı tedbir alınacak, tedbir almak için ne bekleniyor şeklinde serzenişte bulunarak yetkililerden bir an önce çözüm üretilmesini istediler.

Gaziantep kent merkezindeki büyük çukur tehlike saçıyor!
Gaziantep Haberler Gaziantep Sağlık Son Dakika News Narkoz haber

Gaziantep Haberler Gaziantep Sağlık Son Dakika News Narkoz haber

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
2
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Gaziantep kent merkezindeki büyük çukur tehlike saçıyor!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin