Gaziantep’in Mart Ayı İhracatı Yüzde 43.8 Arttı

featured
Başkanı Ünverdi: ''faiz, kur ve enflasyon dengesini sağlamak zorundayız”
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gaziantep’in Mart Ayı İhracatı Yüzde 43.8 Arttı

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, mart ayında Gaziantep’ten geçen yılın aynı ayına göre yüzde 43,8 oranında artışla 873 milyon 752 bin dolar ihracat gerçekleştirildiğini ve Gaziantep’in en fazla ihracat yapan 5. il olarak ihracattaki artışını sürdürdüğünü kaydetti. Gaziantep’in Mart Ayı İhracatı Yüzde 43,8 Arttı

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından açıklanan mart ayı ihracat rakamlarını değerlendiren Adnan Ünverdi, 2020 yılının mart ayında pandeminin etkisiyle küresel ticarette büyük aksamalar yaşandığını anımsatarak, ilk şokun atlatılmasıyla o günden buyana büyük bir özveriyle bugünkü rakamlara ulaşılmasını sağlayan sanayici, ihracatçı, çalışan ve emeği olan herkese teşekkür etti.

Geçtiğimiz yılın ocak-mart döneminde Gaziantep’ten 1 milyar 854 milyon dolar ihracat yapıldığını anımsatan Adnan Ünverdi, bu yılın aynı döneminde ise yüzde 23,4 oranında artışla 2 milyar 287 milyon 656 bin dolar ihracat gerçekleştirildiğini belirterek, Gaziantep’in emin adımlarla yoluna devam ettiğini sözlerine ekledi.

Gaziantep’in Mart Ayı İhracatı Yüzde 43.8 Arttı

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Gaziantep’in Mart Ayı İhracatı Yüzde 43.8 Arttı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin