GSO’dan, Çin Halk Cumhuriyeti yurt dışı iş gezisi organizasyonu

featured
GSO’dan, Çin Halk Cumhuriyeti yurt dışı iş gezisi organizasyonu
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

GSO’dan, Çin Halk Cumhuriyeti yurt dışı iş gezisi organizasyonu

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) ile Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı Gaziantep İl Müdürlüğü iş birliğinde, ayakkabı sektöründe faaliyet gösteren firmalara yönelik Çin Halk Cumhuriyeti Yurt Dışı İş Gezisi Organizasyonu düzenlendi.

GSO üyesi firmaların temsilcilerinden oluşan heyet, gezi çerçevesinde 134. Çin Canton Fuarı’nı ve nitelikli üretim yapan firmaları ziyaret etme fırsatı buldu.

Fuarda, Guanco Ticaret Ataşesi Şerife Yıldırım Demirel, Dilan Can, fuarın milli katılım organizasyonunu düzenleyen ve aralarında İstanbul Ticaret Odası Başkan Yardımcısı Ahmet Özer ile Yönetim Kurulu Üyesi Giyasettin Eyyüpkoca’nın da yer aldığı İTO yetkilileriyle bir araya gelinerek görüşmeler gerçekleştirildi.
Heyet, gezi çerçevesinde Guangdong Ayakkabı Üreticileri Derneği’ni de ziyaret ederek ikili iş görüşmeleri ve bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Toplantıda, iki ülkenin ayakkabı endüstrisinin mevcut durumu, avantajları ve iş birliği konularında bilgiler paylaşılarak, Çin ve Türk ayakkabı endüstrisi şirketlerinin ihtiyaçları doğru bir şekilde bağlamalarına, yabancı pazarları genişletmelerine ve daha fazla sipariş almalarına yardımcı olmak için tasarlanan kazan-kazan platformu oluşturulması ve yabancı pazarların genişletilmesi noktasında neler yapılabileceği hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Toplantının ardından heyet, Çin’de nitelikli üretim yapan ayakkabı fabrikalarını yerinde ziyaret ederek bilgi alışverişinde bulundu.

Gaziantep Haberler   Gaziantep Sağlık  Son Dakika    News   Narkoz

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
GSO’dan, Çin Halk Cumhuriyeti yurt dışı iş gezisi organizasyonu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin