GTB üyelerine kolaylık TEB’den

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

GTB üyelerine kolaylık TEB’denGaziantep Ticaret Borsası ile Türkiye Ekonomi Bankası arasında 19.02.2013 tarihinde imzalanan protokol ile Borsa üyesi işletmeler TEB’in Nefes Aldıran Kredi Kampanyasından faydalanabilecekler.

Kampanya ile üyelerimiz TEB’den yüzde 0.85 aylık faiz oranı ile taksitli ticari nakit kredi talep edebilecek ve ödemeye 3 ay sonra başlayacak. Borsa üyeleri 36 ay içerisinde tamamlanacak ödemeler için toplam 500.000,00 TL’ye kadar kredi kullanabilecek.

Gaziantep Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer ÇELİK protokol imzalanırken yaptığı açıklamada Türkiye Ekonomi Bankası’nın üyelerimizin ihtiyaçları halinde kendilerine sunduğu bu hizmetten dolayı teşekkür etti. Ticaret her günü farklı bir yaşam mücadelesi gibidir. Bir gün nakit vb. ihtiyaçlar doğabilir. Bu nedenle üyelerimizin ihtiyaç duymaları halinde nakit ihtiyaçlarını karşılamada yardımcı olacak böyle bir hizmetin sunulmasından dolayı mutlu olduğunu söyledi. Başkan ÇELİK sözlerinin ardından Türkiye Ekonomi Bankası Suburcu Şube Müdürü Meral KARABAŞLIK ile protokol metnini imzaladı.

TEB Şube Müdürü Meral KARABAŞLIK protokol metninin imzalanmasının ardından Borsamızın değerli üyelerinin yanında olmaktan son derece mutlu olduğunu ifade etti. Sayın KARABAŞLIK, Türkiye Ekonomi Bankası olarak sanayicimizin ve üreticimizin her zaman destekçisi olduk ve olmaya devam edeceğiz dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
GTB üyelerine kolaylık TEB’den

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin