Hafta sonu olaylı maçta önce hakeme, sonra sporculara saldırı

featured
Hafta sonu olaylı maçta önce hakeme, sonra sporculara saldırı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hafta sonu olaylı maçta önce hakeme, sonra sporculara saldırı

Hafta sonu Zeugma Spor Kulübü ve Şahinbey Bossanspor Kulübü arasında oynana çıkan olaylara ilişkin açıklama geldi.

Zeugma Spor Kulübü Yönetiminden yapılan açıklamada, “Rakip takımın yöneticisi olduklarını iddia eden şahıslar hem sporcularımıza hem hakeme küfür ve hakarette bulunmuş, maç sonunda soyunma odasında sporcularımıza saldırmışlardır” ifadeleriyle sporda şiddeti kınayarak yetkililere seslendi.

Zeugma Spor Kulübü yönetimi yapılan bu saldırıyı kınayarak yaptığı açıklamada:

“Basına yansıyan nahoş hadisenin ardından bu açıklamayı yapma zaruriyeti duyuyoruz. Güzide şehrimizin amatör sporuna ve gençlerimize katkıda bulunmak amacıyla bu sezon amatör lige katılma kararı almamızın akabinde bugün 8. Müsabakamızı oynadık. 2-1 mağlup olduk.

Müsabakanın ilk dakikasından itibaren rakip takımın yöneticisi olduklarını iddia eden şahıslar hem sporcularımıza hem hakeme küfür ve hakarette bulunmuş, spor polisi ile münakaşaya girmiş, polise “üzerinde üniforma olmasaydı ben sana gösteririm” deme cüretinde bulunmuştur. Maalesef tribündeki şahıslar karşılaşma sonunda soyunma odamızdaki sporcularımıza saldırmıştır.

Saha içinde rakip takım 27 numaralı futbolcusu, futbolcumuza fiziksel müdahalede bulunmuş hakem kırmızı kart gösterdikten sonra yan hakemin üzerine yürümüş fiziksel müdahalesine rağmen oyun devam ettirilmiş, futbolcu oyundan çıkarken futbolcumuza saldırmıştır.

Tribünden sahaya atılan yabancı maddelerin haddi hesabı yoktur. Maç sonunda rakip takımın 90 numaralı futbolcusu futbolcumuza saldırmış, tribünden inen şahıslar ile birlikte bazı futbolcular soyunma odasına saldırmış camları kırmıştır. Bazı futbolcu kardeşlerimiz darp edilmiştir. Olaylar gerçekleştiğinde yalnızca 2 polisin yer alması ise kabul edilebilir değildir. Biz bu olayların içinde istemeden de olsa yer alan kalecimizi kadro dışı bırakıyoruz. Söz konusu sürecin takipçisi olacağımızı, Cumhuriyet Başsavcılığına ilgili şikayetleri yapacağımızı, federasyonun ve ilgili kurumların bu davranışlara müsamaha gösterip göstermediğini takip edeceğiz.

GÖREVLİLERE VE YETKİLİLERE AÇIK ÇAĞRIMIZDIR!” denildi.

Olaylı maçtan görüntüler..

Gaziantep Haberler   Gaziantep Sağlık  Son Dakika    News   Narkoz

 

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
1
sinirli
Sinirli
1
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Hafta sonu olaylı maçta önce hakeme, sonra sporculara saldırı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin