Hokey Dünyası Gaziantep Polisgücü’nün Yeni Transferlerini Konuşuyor

featured
Hokey Dünyası Gaziantep Polisgücü’nün Yeni Transferlerini Konuşuyor
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hokey Dünyası Gaziantep Polisgücü’nün Yeni Transferlerini Konuşuyor

Gaziantep Polisgücü Kazakistan, Rusya, İran ve Arjantin Milli Takımlarından ünlü oyuncuları transfer ederek Avrupa Şampiyonası öncesi kadın ve erkek takımlarını güçlendirdi. Gaziantep Haber

Türkiye’nin Avrupa sahalarındaki gururu Gaziantep Polisgücü Spor Kulübü gerek kadın gerekse erkek takımlarını güçlendirerek yeni transferler gerçekleştirdi. Başkan Mehmet Kaplan kulüplerinin Avrupa’nın en büyük ve en önemli kulüpleri arasında yer aldığını ifade ederek yeni gerçekleştirilen transferlerle takımlardaki eksikliklerin de tamamlandığını sözlerine ekledi.

Uzun yıllardır Türkiye’yi Avrupa hokey sahalarında başarıyla temsil eden ve Türkiye’nin Avrupa’nın zirvesi olarak kabul edilen erkeklerde EuroHockey Indoor Club, kadınlarda ise EuroHockey Indoor Trophy 2022 Women şampiyonalarına taşıyan Gaziantep Polisgücü Spur Kulübü ev sahipliği yapacağı Avrupa Şampiyonaları öncesi gerek kadın gerekse erkek takımlarına gerçekleştirdiği yabancı transferlerle spor dünyasının en çok konuşulan takımları arasına girdi. Konuyla ilgili bilgi veren Gaziantep Polisgücü Spor Kulübü Başkanı Mehmet Kaplan “Önümüzde ev sahipliği yapacağımız iki büyük Avrupa Şampiyonası var. Bu şampiyonada gerek kadınlarda gerekse erkeklerde Avrupa’nın en güçlü takımlarını ağırlayacağız. Kulüp olarak takımlarımızı güçlendirmek için kadın takımımıza Kazakistan Milli Takımından SYMBAT SABAZOVA, GUZAL BAKHAVADDIN, BALZHAN BEISANBAY ve VİKTORIYA LOBANOVA’yı Rusya Milli Takımından ise MARINA  FEDEROVA’i transfer ettik. Diğer taraftan erkek takımımıza ise İran Milli Takımı oyuncularından REZA NOROUZZADEH, YAGHOUB BAHRAMİ, BEHDAD BEİRANVAND, SASAN HATAMİNEJAD, AMIRMAHDI MIRZAKHANI, MOHAMMAD  KARIMI, MOHSEN BOHLOULI ve REZA RAHIMIPOUR’u transfer ederken Arjantin Milli Takımını sporcularından da MAXİMİLİANO VALDES’i transfer ederek transfer sezonumuzu kapattık. Mevcut kadromuz ve yeni transferlerimizle ülkemizin adını başarıyla Avrupa Şampiyonalarına yazmaya devam edeceğiz” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Hokey Dünyası Gaziantep Polisgücü’nün Yeni Transferlerini Konuşuyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin