Jandarma faili meçhul 44 hırsızlık olayını aydınlattı

featured
Jandarma faili meçhul 44 hırsızlık olayını aydınlattı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Jandarma faili meçhul 44 hırsızlık olayını aydınlattı

Gaziantep’te faili meçhul hırsızlık olaylarına yönelik yürütülen çalışmalarda 44 olay aydınlatılırken, yapılan operasyonlarda 62 kişiyi gözaltına alındı. Yakalanan şahıslardan 42’si tutuklanarak, cezaevine gönderilirken, operasyon gerçekleştirildi. Yapılan operasyonlarda 42 zanlı tutuklanarak cezaevine gönderilirken, 20 kişi hakkında ise adli kontrol kararı verildi.

Gaziantep Jandarma Dedektifleri (JASAT) kent genelinde yapılan faili meçhul hırsızlık olaylarının aydınlatılmasına yönelik yaptığı operasyonlarda 9 evden hırsızlık olayı, 6 güveni kötüye kullanma, 5 suç eşyasını satın alma ve kabul etme, 4 haberleşme ve enerji nakil kablosu hırsızlığı, 3 bağ, bahçe ve tarladan hırsızlık, 3 işyerinden hırsızlık, 3 motosiklet hırsızlığı, 3 diğer hırsızlıklar, 2 inşaattan hırsızlık, 2 kamu kurum ve kuruluşlarından hırsızlık, 2 otodan hırsızlık, 1 baz istasyonundan hırsızlık, 1 bisiklet ve elektrikli bisiklet hırsızlığı olayı almak üzere 44 faili meçhul olay aydınlattı. Yapılan çalışmalar neticesinde düzenlenen operasyonlarda ise olaylara karıştığı tespit edilen 62 şüpheli yakalandı. Adli makamlara sevk edilen şüphelilerden 42’si tutuklanarak cezaevine gönderildi. 20 şahıs hakkında ise adli kontrol kararı verildi.

Operasyonda ele geçirilen malzemelere el koyan ekipler, sahiplerine tutanak ile teslim etti.

Gaziantep Haberler   Gaziantep Sağlık  Son Dakika    News

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Jandarma faili meçhul 44 hırsızlık olayını aydınlattı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin