LİDERİN ADI FORD OTOSAN

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

LİDERİN ADI FORD OTOSANBayi ziyareti için Gaziantep’e gelen Ford Otosan Genel Müdürü Haydar Yenigün; üretim’de mükemmelliğin önemli bir kavram olduğunu ancak pazarlamanın daha da önemli olduğunu vurgulayarak, 10 yıldır aralıksız pazar lideri olan Ford Otosan’ın Gaziantep Bayisi Doğanlar Otomotiv çalışanlarına performanslarından dolayı teşekkür ettiğini söyledi.

Bayi ziyareti için Gaziantep’e gelen Ford Otosan Genel Müdürü Haydar Yenigün 2011’i pazar lideri olarak kapatan Doğanlar Otomotiv çalışanlarına başarılı performanslarından ötürü teşekkür etti ve Ford’un 2012’de Gaziantep’teki başarılarını artırarak sürdürmeyi hedeflediğini söyledi. Yenigün; “2012 yılı şimdilik ekonomik sıkıntılardan uzak problemsiz bir şekilde yürüyor. Avrupa’nın içinde bulunduğu durum ve sınırlarımızın etrafında bulunan bazı olumsuzlukları değerlendirdiğimizde ülke ekonomisi açısından ve bizim açımızdan bunun olumlu olduğunu söyleyebiliriz. Ford Otosan Mayıs ayı itibariyle Türkiye içindeki satışlarda birinciliğini geri aldı. Biliyorsunuz 2011 yılı sonu itibariyle Ford Otosan Türkiye’de 10 yıl en çok satan marka unvanını elde etti. Şirket olarak ihracat, yurtiçi satışlar ve kalitemiz de 10 yıl aralıksız büyük bir başarı elde ettik ve 11.yıl olan bu yılda da bu başarımızı sürdürmek istiyoruz. Gaziantep Ford bayimiz Doğanlar Otomotiv’de hedeflerin her zaman üstünde gerçekleştirdiği satışlar ile bizim bu başarılarımızda büyük katkısı olmuştur. Ayrıca, 2012 yılında da  rüzgar gibi esmeye devam ettiklerini görmek beni ayrıca memnun ediyor. Ford Otosan’ın bu başarısında bize destek olan bayilerimiz var, bize mükemmel parça desteğinde bulunan imalatçılarımız var, fabrikalarımız harıl harıl çalışıyor. Tabi ki bir şeyi ne kadar mükemmel yaparsanız yapın önemli olan bunu en iyi  şekilde müşteriyle tanıştırabilmek çok önemlidir. Bu anlamda bayilerimiz performanslarını takdirle karşılıyoruz, Doğanlar Otomotiv bayimizin performansını ise söylemeye zaten gerek yok onların performansı zaten ortada.

BAYİLERİMİZLE GÜVEN VE SAMİMİYET İÇİNDEYİZ

Ford Otosan, gücünü bayileriyle ticari ilişkinin ötesinde güven ve samimiyete dayanarak oluşturmuştur. Bugün, 100’ü aşkın satış noktasında ve 150’ye yakın servis noktasında Ford markasıyla müşterilerimize hizmet veriyoruz. Değerli bayilerimizin işbirliğiyle, toplam pazarda 10 yıldır üst üste pazar lideri olmanın gururunu yaşıyoruz. Bu yılın ilk beş aylık rakamlarına baktığımızda, yine gücümüzü koruduğumuzu görüyoruz. Ford olarak 2012 yılında Gaziantep’teki başarılarımızı artırarak sürdürmeyi hedefliyoruz.” dedi.

Ford Otosan Gaziantep Bayisi Doğanlar Otomotiv sahibi Erol Doğaner ise, Yılsonunda hedeflerine ulaşarak 2012’yi başarıyla tamamlamak istediklerini 29 yıldır Ford Otosan’la yürüttükleri uyumlu ilişkiden ve güçlü bir markayı temsil etmekten gurur duyduklarını söyledi.

TECRÜBELİ EKİBİMİZLE ÖRNEK ÇALIŞMALAR YAPIYORUZ

Ziyarette, bayi sahibi Erol Doğaner de bir konuşma yaptı. 1983 yılından bu yana, 29 yıldır Ford Otosan’la yürüttükleri uyumlu ilişkiden ve güçlü bir markayı temsil etmekten gurur duyduklarını belirten Doğaner, sözlerini şöyle sürdürdü: “2248 metrekaresi showroom olmak üzere toplam 6991 metrekarelik bir kapalı alanda hemşehrilerimize en iyi hizmeti sunmaya çalışıyoruz. 2011’de şehrimizde pazar lideri olmanın mutluluğunu yaşadık. Bayimizin en önemli özelliklerinden biri de, pazarlama faaliyetlerini en üst düzeyde yürütüyor olmasıdır. Modern Plaza anlayışımızla; çalışma felsefemiz, düzenimiz, sistematiğimiz ve satış sonrası hizmetlerimizle örnek gösterilebilecek çalışmalar yapıyoruz. Tecrübeli ekibimizle birlikte, 2012’yi de lider kapatmayı hedefliyoruz. Hizmet anlayışımızın odak noktasında müşteri memnuniyeti sağlamak bulunuyor. Bu anlayış çerçevesinde basta servis hizmetleri olmak üzere tüm iş birimlerimizi kapsayan bir renovasyon yatırımına start verdik. Amacımız satışta olduğu gibi müşteri memnuniyetinde de Gaziantep’te lider konumda olmak.”

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
LİDERİN ADI FORD OTOSAN

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin