Mehmet Özdemir, “Daha yaşanabilir Araban İçin” yola çıktım

featured
Mehmet Özdemir, "Daha yaşanabilir Araban İçin" yola çıktım
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Mehmet Özdemir, “Daha yaşanabilir Araban İçin” yola çıktım
Cumhur İttifakı adayı Mehmet Özdemir Araban Belediye Başkan adaylığının açıklanmasının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli2ye teşekkür mesajı yayımladı.
Gaziantep Araban İlçesinin MHP Belediye Başkan Adayı Mehmet Özdemir, Sosyal Medya hesabından Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile fotoğraf paylaşarak teşekkür mesajı yayımladı.
Özdemir Mesajında:
Kıymetli büyük ARABAN Ailem!
Liderimiz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN, Liderimiz sayın Devlet BAHÇELİ beyefendinin takdirleriyle Cumhur ittifakı olarak Milliyetçi Hareket Parti’mizden Araban Belediye Başkan adayı olarak açıklanmış bulunmaktayım.
Daha Yaşanabilir Bir ARABAN için çıktığımız bu yolda Genel Başkan yardımcımız Sayın Prof. Dr. Edip Semih YALÇIN’a, Seçim ve Hukuk İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Feti YILDIZ’a, TBMM İdare Amirimiz Sermet ATAY’a, İl Başkanımız Mustafa BOZGEYİK’e,  İlçe Başkanımız Mustafa SOFUOĞLU’na, Ülkü Ocakları başkanımız Kenan Çakıra ve teşkilatlarımızın her bir mensubuna ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum. Cenab-ı Allah bu kutlu yolculukta bizlere omuz veren tüm gönüldaşlarımızdan razı olsun. SEVGİ KAZANACAK” ifadelerini kullandı.
MEHMET  ÖZDEMİR KİMDİR?
Mehmet Özdemir, 1967 yılında Araban’da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini Araban’da tamamladı. 1987-1989 yıllarında askerlik görevini tamamlayarak, inşaat sektöründe serbest olarak ticarete başladı. Siyaset hayatına 2001 yılında AK Parti kurucular kurulu üyesi olarak başladı, 2004-2009 yıllarında Araban Belediye Meclis üyeliği yaptı. 2009 ve 2014 yerel seçimlerine AK Parti Belediye Başkan adayı olarak katılan Özdemir, seçimleri kazanarak 2 dönem Araban Belediye Başkanlığı yaptı. Evli ve 5 çocuk babası Özdemir 31 Mart 2024 yılında yapılacak olan yerel seçimlerde MHP Araban Belediye Başkan Adayı oldu.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Mehmet Özdemir, “Daha yaşanabilir Araban İçin” yola çıktım

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin