Mehmet Sait Kılıç, “Oğuzeli Mobilya Kent Olacak, İşsizlik Bitecek”

featured
Mehmet Sait Kılıç, "Oğuzeli Mobilya Kent Olacak, İşsizlik Bitecek"
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mehmet Sait Kılıç, “Oğuzeli Mobilya Kent Olacak, İşsizlik Bitecek”

Milliyetçi Hareket Partisi Oğuzeli Belediye Başkanlığına yeniden aday gösterilen Mehmet Sait Kılıç, bugün  düzenlenen lansmanla 2024 projelerini ve seçim beyannamesini açıkladı.

Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri öncesi hayata geçireceği projeleri Oğuzeli Belediyesi Kongre Merkezi’nde düzenlenen toplantıyla tanıttı.

Düzenlenen vizyon tanıtım toplantısına “Ayırmadan Ayrışmadan Oğuzeli için canla başla” sloganıyla kentsel dönüşüm çalışmaları, sıfır atık, ulaşım, çevre, ticaret merkezleri, sosyal, kültürel, tarım, spor ve tesis projelerini tanıtan Kılıç; Oğuzeli için aralıksız hizmet anlayışıyla tüm yöneticilerle birlikte yürümeye devam edeceğini belirtti.

Mehmet Sait Kılıç, "Oğuzeli Mobilya Kent Olacak, İşsizlik Bitecek"

“BİZİM DURUŞUMUZ NETTİR”

Milliyetçi Hareket Partisi Gaziantep İl Başkanı Mustafa Bozgeyik yaptığı konuşmada, “Cumhurbaşkanımız ve genel başkanımızın iradesiyle kurulan Cumhur İttifakı, kurulduğu günden bu yana birlik ve beraberlik içerisinde her türlü fitneye fesada mahal vermeden, iki saygı değer liderin Türkiye Cumhuriyeti devleti Türk dünyası ve Alemi İslam için oluşturmuş olduğu mücadele azmidir. Bu nedenle hem cumhurbaşkanımızın hem genel başkanımızın her türlü pazarlıkla münezzeh her türlü siyasi ikbalden, şahsi ve nefsi ikbalden uzak bir şekilde önce ülkem ve milletim sonra partim ve ben anlayışıyla hamdolsun bu günlere geldi. Bugün de buradayız. Büyükşehir belediye başkanımız 2014 yılından beri burada. Biz Büyükşehir belediye başkanımızdan ve adayımızdan memnunuz ve razıyız. Bizler Milliyetçi Hareket Partisi teşkilatları olarak, tüm Gaziantep’te ve 9 ilçede ve Büyükşehir belediyesi başkanı aday seçimlerinde Cumhur İttifakı olarak yanlarındayız. Samimi ve gayretli bir şekilde hiçbir hesaba girmeden hiçbir çıkara girmeden sonuna kadar Liderimiz sayın Devlet Bahçeli’nin ayağını koyduğu yere değil kellemizi gövdemizi koymaya hazırız. Bizim bakış açımız budur, bizim duruşumuz nettir. Biz ne dediysek odur” dedi.

Mehmet Sait Kılıç, "Oğuzeli Mobilya Kent Olacak, İşsizlik Bitecek"

“OĞUZELİ’Nİ MOBİLYA KENT YAPACAĞIZ”

2014 yılında devraldıkları belediyenin borcunun olmadığını söyleyen Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, Mobilya Kent Projesiyle 350 ila 500 arasında mobilya fabrikası kurulacağını ve yaklaşık 5 bin kişi istihdam edilerek Oğuzeli’nde işsizliğin son bulacağını belirtti.

Başkan Kılıç, “2014 yılından bu yana gece gündüz demeden çalıştık. Başta Fatma Şahin başkanımız olmak üzere tüm müdürlüklerimiz yol gösterdi. Size bir müjdemiz var. Biz Oğuzeli Belediyemizi devraldığımızda belediyemiz bütçesinin kat kat üzerinde borcu vardı. Bugün itibariyle sıfır borcu olan bir belediyeyiz. Yollarıyla, caddeleriyle, sosyal tesis ve tüm sosyal donatılarıyla sizin hayatınızı kolaylaştırmak adına ne varsa onu yaptık. Bundan sonra da aynı şekilde sizlerle birlikte bu memlekete, bu topraklara hizmet etmek bizim için şereftir. 130 hektar alanda yapılacak Oğuzeli Mobilya Kenti Mobilya Sektöründe Gaziantep’i Türkiye genelinde üçüncü sıraya yükseltecektir. İnegöl’e gittik inceledik ve çok daha güzel bir projeyi burada hayata geçirdik. Havalimanı hemen yanımızda. Mobilya Kent ve içerisinde Mobilya AVM yapılacak. İşsizlik son bulacak. Oğuzeli Sacır deresinin arıtılması gerekiyordu, bu yöredeki insanlar tarımla geçimini sağlıyor. Belediye Başkanı Fatma Şahin’e çok teşekkür ediyoruz. Şuanda milyarlarca liralık tesis faaliyete geçti. 2 baraj gölünü besleyen bu tesis 200 bin dönüm araziyi besliyor. Bu yöredeki nar, nar ekşisi, kurutmalık gibi ürünlerin değerlenmesi için patentini aldık. Bu ürünlerin katma değerini arttırmak adına her yıl festivaller düzenliyoruz. Destekleriniz olduğu sürece bu kutlu yürüyüşte hep birlikte, büyükşehir belediye başkanımızla ve tüm yöneticilerimizle birlikte yürümeye devam edeceğiz ” ifadelerini kullandı.

Mehmet Sait Kılıç, "Oğuzeli Mobilya Kent Olacak, İşsizlik Bitecek"
Mehmet Sait Kılıç, “Oğuzeli Mobilya Kent Olacak, İşsizlik Bitecek”

Gaziantep Haberler Gaziantep Sağlık Son Dakika News Narkoz haber

0
mutlu
Mutlu
1
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
1
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Mehmet Sait Kılıç, “Oğuzeli Mobilya Kent Olacak, İşsizlik Bitecek”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin