Mehmet Tahmazoğlu, 86 yaşındaki marangoz ustasına misafir oldu

featured
Mehmet Tahmazoğlu, 86 yaşındaki marangoz ustasına misafir oldu
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mehmet Tahmazoğlu, 86 yaşındaki marangoz ustasına misafir oldu

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu tahta beşik, tahta oyuncak, elek gibi unutulmaya yüz tutmuş olan eşyaları üreten Abdullah Toprakçı’yı Konak Mahallesi’ndeki atölyesinde ziyaret etti.

Şahinbey İlçesi’ndeki vatandaşlarla ve esnafla sık sık bir araya gelen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Konak Mahallesi’nde tahta beşik, tahta oyuncak, elek gibi unutulmaya yüz tutmuş olan eşyaları üreten 86 yaşındaki Abdullah Toprakçı’yı iş yerinde ziyaret ederek sohbet etti.

Vatandaşlarımız için çalışıyoruz

Başkan Mehmet Tahmazoğlu, vatandaşın rahatı için çalışmaların aralıksız bir şekilde sürdüğünü belirterek, “Ben çocukken mahallemizdeki marangoz ustasının tornaya taktığı işlenmemiş tahtayı şekil verme çalışmasını izlemeyi çok severdim. 82 yaşındaki Abdullah amcamız bu yaşına rağmen halen tahta beşik, tahtadan oyuncak, oklava, çevirgeç, elek ve tahta kaşık gibi eşyalar yaparak geçimini sağlıyor. Abdullah usta gibi ustalar artık neredeyse yok diyebileceğimiz kadar az. Kendisiyle sohbet edip çalışmalarımızla ilgili konuştuk. Onların memnuniyeti bizleri mutlu etti. Vatandaşlarımızın rahatı için çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

Marangoz ustası 82 yaşındaki Abdullah Toprakçı, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nun hizmetlerinden memnun olduklarını belirterek, “Senin yaptığın işler ilçemizin yaşamını değiştirdi. Yaptığın tünel, yollar ve tesisler bizler için bulunmaz nimet. Yapılan işlere gözü kör olup görmeyene bir şey diyemeyiz. Herkes bir Fatih Sultan Mehmet, bir Recep Tayyip Erdoğan olamayacağı gibi bir Mehmet Tahmazoğlu’da olamaz. Sabah erken kalkıp çalışmaya başlıyorsun. Senin gibi bir başkan bulunmaz” diye konuştu.

Gaziantep Haberler   Gaziantep Sağlık  Son Dakika    News   Narkoz

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Mehmet Tahmazoğlu, 86 yaşındaki marangoz ustasına misafir oldu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin