Mehmet Tahmazoğlu, beton firmalarına meydan okudu

featured
Mehmet Tahmazoğlu, beton firmalarına meydan okudu
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mehmet Tahmazoğlu, beton firmalarına meydan okudu

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Gaziantep İnşaat Müteahhitler Derneği Başkanı Bora Kanevetçi ile yaptığı görüşmenin ardından çimento ve beton fiyatlarına yapılan zamları eleştirdi.

TÜRKİYE’NİN EN PAHALI HAZIR BETONU GAZİANTEP’TE

Gaziantep Müteahhitler Odası Başkanı Bora Kanevetçi, Türkiye’nin en pahalı betonunun Gaziantep’te kullanıldığı için konut fiyatlarının yüksek olduğunu ifade etti. Kanevetçi; “Gaziantep’te maliyetler yüksek. İnsanların konut sahibi olması çok zorlaşıyor. Gaziantep özelinde konuşursak 2+1 dairenin fiyatı 3 milyon ile 5 milyon arası. Dar gelirli insanlar zaten burada oturuyor. Bu insanların bu konutlara bu fiyatlarla erişmesi zor. Bunun yegane sebebi maliyetler. Maliyetlerin en önemli kısımlarından bir tanesi çimento ve beton oluşturuyor. Beton ve çimentodaki yüksek fiyatlarla ilgili bir şey yapmak gerekiyor. Bu konuda da belediyelerin öncülüğü bizim için çok önemli” dedi.

TAHMAZOĞLU: “BETON SANTRALLERİ KURARIZ”

Bunun üzerine Başkan Tahmazoğlu, “Dünyada mekan, ahirette iman diyerek bu dünyada herkesin bir ev sahibi olabilmesi gerektiğini söyledi. Tahmazoğlu : “Biz Şahinbey Belediyesi olarak 10 bin konut inşa ettik. Son zamanlarda fiyatlarda çok fazla artış oldu. Ben buradan beton firmalarına çağrıda bulunmak istiyorum. Neden Gaziantep çimento fabrikası burada olduğu halde Türkiye’nin en pahalı hazır betonunu kullanıyoruz. Ya Gaziantep’in fiyatları da bir ay içerisinde  Türkiye ortalamasının fiyatlarına gelir ya da bizde Şahşnbey Belediyesi olarak sizlerle işbirliği içerisinde Gaziantep’e beton santrali kurup halkımıza çok daha ucuz ve uygun fiyata beton verip herkesin konut sahibi olmasını sağlarız. Bir ay içerisinde fiyatlar düşmezse biz elimizi taşın altına koyarız” dedi.

Gaziantep Haberler Gaziantep Sağlık Son Dakika News Narkoz haber

11
mutlu
Mutlu
3
kahkaha
Kahkaha
1
_a_rm_
Şaşırmış
2
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
1
sinirli
Sinirli
46
alk_
Alkış
2
be_enmedim
Beğenmedim
Mehmet Tahmazoğlu, beton firmalarına meydan okudu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin