MHP Gaziantep İl Başkanı Kılıç’tan Bahçeli’ye Bozkurt Figürlü Halı Hediyesi
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gaziantep İl Başkanı Mehmet Sait Kılıç, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi parti genel merkezindeki makamında ziyaret etti.
Ziyarette Kılıç, 20 Eylül’de gerçekleştirilen MHP Gaziantep 15. Olağan İl Kongresi’ne ilişkin hazırlanan çalışma ve değerlendirme raporunu Genel Başkan Bahçeli’ye sundu. Kılıç ayrıca kongre sürecinin ardından Gaziantep’te yürütülen teşkilat faaliyetleri ve saha çalışmaları hakkında bilgi verdi.
BAHÇELİ’DEN GAZİANTEP TEŞKİLATINA TEBRİK
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Gaziantep teşkilatının kongre sürecindeki dinamizminden ve çalışmalarından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Kongrenin hayırlı olmasını temenni eden Bahçeli, İl Başkanı Mehmet Sait Kılıç ve yeni yönetimini tebrik ederek Gaziantepli vatandaşlara ve partililere selamlarını iletti.
BOZKURT FİGÜRLÜ HALI HEDİYE EDİLDİ
Ziyaretin sonunda MHP Gaziantep İl Başkanı Mehmet Sait Kılıç, Genel Başkan Devlet Bahçeli’ye üzerinde Bozkurt figürü bulunan özel dokuma bir halı takdim etti.
Gerçekleştirilen ziyaret, Gaziantep teşkilatının yeni dönemdeki çalışmaları ve kongre sonrası değerlendirmelerin ele alınması açısından önem taşıdı.
Gaziantep Haberler Gaziantep Sağlık Son Dakika News Narkoz haber
Gaziantep Haber, Narkoz Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep haberleri, Gaziantep ile ilgili son haberler, Gaziantep gündem haberleri, Gaziantep son gelişmeler


