MHP Kilis Belediye Başkan adayını açıkladı

featured
mehmet fatih kocaispir
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MHP Kilis Belediye Başkan adayını açıkladı

MHP, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimlerine yönelik, belediye ve ilçe belediye başkan adaylarını açıklamaya devam ediyor.

MHP’nin Kilis Belediye Başkan Adayı Hasan Kara oldu. AK Parti eski belediye başkanı Hasan Kara 31 Mart yerel seçimlerinde  MHP’den aday gösterildi.

HASAN KARA KİMDİR?

Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunudur. Antakya Altınözü’nde Hâkim olarak görev yaptı. Ümraniye Belediyesi’nde Özel Kalem Müdürlüğü ve Hukuk İşleri Müdürlüğü görevlerinde bulundu. 1999 yılında Kilis Belediye Başkanlığına aday oldu. 1999 ve 2002 yılları arasında serbest avukat olarak çalıştı ve sivil toplum kuruluşlarında yöneticilik görevi üstlendi. 2002 Türkiye genel seçimleri’nde XXII. Dönem Kilis milletvekili olarak seçildi. 2007 Türkiye genel seçimleri’nde 1. sıra XXIII. Dönem Kilis milletvekili olarak seçilmiştir. 30 Mart 2014 tarihindeki yerel seçimlerinde Ak Parti’den Kilis Belediye Başkanlığına aday olmuş ve kazanmıştır. Evli ve 4 çocuk babasıdır.

Gaziantep Haberler   Gaziantep Sağlık  Son Dakika    News   Narkoz

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
1
alk_
Alkış
1
be_enmedim
Beğenmedim
MHP Kilis Belediye Başkan adayını açıkladı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin