Okullara Spor Malzemesi Desteği sürüyor

featured
Okullara Spor Malzemesi Desteği sürüyor
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Okullara Spor Malzemesi Desteği sürüyor

Gaziantep Valiliği ile Büyükşehir Belediyesi iş birliğinde ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü uygulayıcılığında devam eden öğrencilere spor malzemeleri dağıtım uygulamasının 2024 Yılı Malzeme Dağıtım Töreni Gülşen Batar Anadolu Lisesi spor salonunda gerçekleştirildi.

Yeni destekler kapsamında Gülşen Batar Anadolu Lisesi’nde düzenlenen törenle 7 bin 500 futbol topu, 7 bin 500 voleybol topu, 5 bin basketbol topu, bin hentbol topu ve 14 bin 500 adet masa tenisi malzemesi okullara dağıtıldı.

Törene Gaziantep Valisi Kemal Çeber’in yanı sıra, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Şahinbey Kaymakamı Mehmet Emin Taşçı, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, İl Emniyet Müdürü Celal Özcan ve İl Milli Eğitim Müdürü Yasin Tepe katıldı.

Vali Çeber: Ne yapıyorsak gençler için yapıyoruz

Gençlerin önemine vurgu yapan Vali Kemal Çeber, törendeki konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

“Siz gençler için buradayız. Bütün şehir olarak sizlerin yanında oluyor, sizlere çok değer verdiğimizi göstermek istiyoruz. Bizlerin geleceği olarak çok önemlisiniz. Ne yapıyorsak gençler için yapıyoruz. Devletimizin yaptığı bu güzel okulların yanı sıra Gaziantep’in bir avantajı olarak Büyükşehir ve Şahinbey Belediyeleri çok güzel imkanlar sunuyor. Milyonlar değerinde spor malzemesi ve eğitim malzemesi dağıtıyor, eşsiz etkinlikler düzenliyor. Önceliğimiz sizin sağlığınız ve mutluluğunuz. ‘Gaziantep Modeli’ ile aynı yöne kürek çekerek şehrimizin gençlerini spora davet ediyor, akademik ve sportif başarılar diliyorum.”

Şahin: Gençleri geleceğe hazırlıyoruz

Düzenlenen törende konuşan Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, sınavlara girecek olan ve spor dallarında faaliyet gösteren gençlere başarılar dileyerek şunları söyledi:

“Salona girdiğimizden itibaren gözlerinizdeki ışıkla sıcaklığı yüreklerimizde hissettik. Bu şehri eğitim, spor, bilim, kültür ve sanat şehri yapmak için birlikte çalışacağız. Spor şehri Gaziantep için güzel bir tesisin içindeyiz. Biz de birçok güzel tesis yaptık. Bu tesislerle birlikte beden eğitimi hocalarımızla istişare ederek çocuklarımızın spor yapabilmeleri için gerekli malzemeleri veriyoruz. Çocuklarımıza yetenek taramaları yapıyoruz. Hangi dalda yeteneğiniz varsa sizleri yönlendiriyor, ‘Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur’ diyerek geleceğe hazırlıyoruz.”

“Gaziantep her alanda ilerlemeye devam ediyor”

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu yaptığı konuşmasında, “Gaziantep her alanda ilerlemeye devam ediyor. Aynı zamanda spor alanında da birçok başarılara imza atıyor. Tesisleşme konusunda devletimizin çok ciddi yatırımları var. Spor tesisleri, yüzme havuzları, geleneksel sporlar merkezi ve spor malzemesi dağıtımları bunlara birkaç örnektir. Gerek Valiliğimiz gerek Büyükşehir Belediyemiz bu konuda desteklerine devam ediyor. Bugün de burada bunu yaşıyoruz. Spor anlamında desteği olan herkese teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

“Akademik başarıyla beraber spordaki başarılarınızı da destekliyoruz”

İl Milli Eğitim Müdürü Yasin Tepe ise, “Sevgili gençler önemli bir etkinlik için bir araya geldik. Siz gençler için akademik başarıyla beraber sportif başarılarınızın da çok güçlü olması için burada bulunan spor malzemelerini sizler için temin ettik. Sizler için ne yapsak azdır. Spor şehri gibi güçlü bir sloganın altını dolduran böylesi muhteşem spor salonları yapıldı. Yüzme havuzları, açık voleybol-basketbol sahaları yapıldı. Sizlere formalar dağıtıldı. Koşmak ve spor yapmak için malzemeye ihtiyaç vardı. Bugün de o malzemenin bir kısmını sizler için temin ettik ve dağıtıyoruz” ifadelerini kullandı.

Malzeme dağıtımlarının ardından toplu fotoğraf çekimi gerçekleşti.

Okullara Spor Malzemesi Desteği sürüyor
Okullara Spor Malzemesi Desteği sürüyor

 Gaziantep Haberler Gaziantep Sağlık Son Dakika News Narkoz haber

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Okullara Spor Malzemesi Desteği sürüyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin