Özdağ, “Biz ihale ve rant partisi değiliz”

featured
Özdağ, "Biz ihale ve rant partisi değiliz"
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Özdağ, “Biz ihale ve rant partisi değiliz”

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, Gaziantep ziyaretinde yaptığı açıklamada; Türkiye’nin acilen çözülmesi gereken uyuşturucu, sığınmacılar, İstanbul Depremi ve ekonomik kriz olmak üzere dört ana sorunu olduğunu söyledi. Özdağ; “bu sorunlar iktidarın umurunda değil, onların umurunda olan ihaleler ve rantlar. Biz ihaleler ve rantın partisi değiliz, Vatan’ın partisiyiz. Gözünüzün içine baka baka yalan söylüyorlar” dedi.

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ; “mevcut durumdan rahatsız olan vatansever Ak Parti seçmenlerini, CHP, MHP ve İYİ Partinin seçmenlerini Zafer Partisi’ne, Gaziantep İl Başkanı Mehmet Pamuk’a destek vermeye davet etti.

Özdağ; son zamanlarda hilafet adı altında gerçekleştirilmek istenen hususların yabancı servisler ve istihbarat oyunu olduğunu, Türk halkının bu tuzağa düşmemesi gerektiğini söyledi. Konuya ilişkin istihbari bilgilerin devlette de olduğunu, bu nedenle siyasetin de bazı refleksler gösterdiğini söyledi.

“SIĞINMACILAR KONUSUNDA TÜRKİYE’NİN VAKTİ DARALIYOR”

Zafer Partisinin politikaları arasında sığınmacılar konusu önemli bir yer tutmasına rağmen sığınmacıların yoğun olduğu Kilis, Gaziantep ve Hatay bölgesinde Zafer Partisinin neden daha çok oy alamadığına ilişkin ise Özdağ; “bu bölgelerde beklediğimiz oyu alamadık ancak halkın bazı şeyleri siyasete taşıması zaman alıyor. Dün Kilis’teydim ve 5’nci defa gidiyorum. Herhalde Kilis’e beş defa giden ve kapı kapı dolaşan tek genel başkan benimdir. Geçtiğimiz dört ziyaretten daha fazla ilgi ve destek ve size oy vereceğiz açıklaması duydum. Hata yapmışız diyenleri duydum. Bir politikanın sadece sosyal medya üzerinden anlatılması halka ulaştırma da bir zaman gerektiriyor. Bizde parti olarak bu zamanı yaşıyoruz. Eğer Türkiye’nin vakti olsa biz çok rahat bir şekilde nasıl olsa iktidara geleceğiz diye konuya bakabiliriz. Çünkü 2050’ye kadar dünyada göçler devam edecek. En az 300 milyon en fazla 1.2 milyar insan yer değiştirecek. Bu yer değiştirmelerin önemli bir bölümü Asya ve Afrika’da olacak. Asya ve Afrika’da olanların bir bölümü de Türkiye üzerinden geçecek. Sığınmacı ve kaçakların artırdığı sorunlar yükselmeye devam ettikçe Zafer Partisi bugünkü politika ve duruşlarıyla zaten yükselecek. Ancak Türkiye’nin vakti kalmıyor, Türkiye başka bir yere sürükleniyor. Biz bu vaktimiz olmadığı için büyük bir hızla ve büyük bir endişe ile bu politikalarımızı Türk Halkına daha hızlı anlatmanın mücadelesini veriyoruz. Bir de bu seçimde oylarımızı yükselteceğimizi düşündüğümüz başka bir yer var. Bir çok yerde şunu görüyoruz. Oyumun birisi size diyor. Nasıl diye sorduğumuzda; belediye de Ahmet abiye oy vereceğim ancak meclis üyeliğinde tepkimi göstermek için Zafer Partisine oy vereceğim diyor. Bunun seçmen tarafından tepkisini ifade etmek ve Zafer Partisi politikalarını desteklemek için bulunan bir yol olduğunu görüyoruz.

“BİZ İHALE VE RANT PARTİSİ DEĞİLİZ, VATAN’IN PARTİSİYİZ”

Zafer Partisi olarak Türkiye’nin bir çok sorununu biz gündeme getiriyoruz. Türkiye’nin en önemli sorunlarından birisi olan ve gün geçtikçe daha da önemli hale gelecek olan rezerv alan konusunda çıkan yasa milletin malına çökebilme imkanı veren bir yasadır. Ancak bu konuyu bizim dışımızda gündeme getiren yok. Sığınmacı ve kaçak sayısı 13 milyona çıkmış bizim dışımızda gündeme getiren yok. Askeri yargı bizim dışımızda hiç kimsenin umurunda değil. Peki onların umurunda olan ne? İhaleler ve rantlar. Biz ihaleler ve rantın partisi değiliz, Vatan’ın partisiyiz. Vatan savunuculuğu yapıyoruz, onun için bizim derdimiz onlardan çok daha farklı.

“SÜLEYMAN SOYLU İSTİHBARAT DOSYALARINI HAREKETE GEÇİRMEMİŞ”

Uyuşturucuyla gerçek anlamda bir mücadele verebilmemiz için iktidar olmamız gerekiyor. Türkiye’nin önünde dört adet önemli mesele var. Uyuşturucu, Sığınmacılar, İstanbul Depremi ve Ekonomik kriz. Bakın Süleyman Soylu gittikten sonra bir çok operasyon hızla yapılmaya başlandı. Demek ki istihbarat varmış ve Süleyman Soylu istihbarat dosyalarını harekete geçirmemiş. Peki yapılan operasyonlar yeterli mi? Hayır. Cezalar yeterli değil. Uyuşturucu çemberi içerisinde etkin görevde olanların hayattan koparılacak şekilde ve sisteminden koparılacak şekilde bir hapis cezası olmalıdır. Çok hızlı yayılıyor uyuşturucu, çok küçük yaşlara düştü ve Türkiye bunu konuşmuyor. Yokmuş gibi davranılıyor. Uyuşturucu polisiye bir mesele olmaktan çıkmış toplumsal bir mesele haline dönüşmüştür.

“SURİYELİ SEÇMENLER KONUSUNDA CHP VE İYİ PARTİDEN DESTEK BULAMADIK”

Sığınmacılara vatandaşlık verilmesi normal şartlarda zaten yasaya aykırı ancak veriliyor. Bunların en az 10 sene oy kullanmaması gerektiğini savunuyoruz. Bunun için kanun teklifi verdik ancak buna CHP ve İYİ Partiden hiçbir destek bulamadık, tek başımıza kaldık. CHP Eski Genel Başkanı Kemal Kılıçtaroğlu ve Genel Başkan Yardımcıları Süleyman Soylunun oy kullanacak olan 220 bin sığınmacı rakamını doğruladılar, Kemal Kılıçtaroğlu kaybettiği kongrede milyonlarca sığınmacı oy kullandığı için biz kaybettik dedi. Siyasetçiler Türk halkına yalan söylüyor. Sadece Gaziantep’te 86200 seçmen varsa Türkiye genelinde 220 bin seçmen olması mümkün mü? Gözünüzün içine baka baka yalan söyleniyor. Reyhanlı’nın nüfusu 435 bin, bunun 325 bini Suriyeli. Geriye 110 bin Türk vatandaşı kalıyor gibi görünse de bu 110 binin 15 bini de Türk vatandaşlığına geçen Suriyeli. Yani Reyhanlı’da ki Türk nüfusu 95 bin kalmış” ifadelerini kullandı.

Gaziantep Haberler Gaziantep Sağlık Son Dakika News Narkoz haber

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
1
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Özdağ, “Biz ihale ve rant partisi değiliz”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin