POTADA FİNALİN ADI ŞEHİTKAMİL BLD. – BÜYÜKŞEHİR BLD.

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

POTADA FİNALİN ADI ŞEHİTKAMİL BLD. – BÜYÜKŞEHİR BLD.

Türkiye Basketbol Federasyonu Gaziantep Genç Erkekler Kulüp Şampiyonasında Şehitkamil Belediyespor play-off finaline yükseldi.

Genç erkekler Basketbol Ligi play-off yarı finali son maçında Beslen Spor Kulübünü 70-25 yenen Şehitkamil Belediyespor seride durumu 2-0 yaparak finale yükseldi ve Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Kulübünün rakibi oldu.

İLK DEVREYİ 42-9 ÖNDE KAPATTI

Maça seyircisinin desteğini arkasına alarak başlayan Şehitkamil Belediyespor, ilk periyotu 21-2 önde geçti. Hızlı hücumlarla Mehmet Kayalar ve Uğurcan izin ile basketler bulmaya devam eden yeşil siyahlılar ilk devreyi 42-9 önde kapattı.

70-25’LİK FARKLI SKORLA GALİP AYRILDI

İkinci devrede de Şehitkamil Belediyespor savunmasını aşamayan Beslen Spor, dış şutlarda da istediği yüzdeyi tutturamayınca, Şehitkamil’in dev adamları maçtan 70-25’lik farklı skorla galip ayrıldı. Böylece seriyi 2-0’a getiren yeşil – siyahlı ekip, adını finale yazdırarak, yarı finalde Şahinbey Belediyespor’u eleyen Büyükşehir Belediyespor’un rakibi oldu.
GENÇ ERKEKLER LİGİNDE İLKKEZ FİNALDE

Sezon boyunca başarılı bir performans  gösteren ve namaglup  finale kadar gelen  yeşil – siyahlılarda deneyimli antrenör Bülent Erdoğan ve öğrencileri Şehitkamil Belediyespor’u tarihinde ilk kez   genç erkeler liginde finale taşımanın gururunu yaşıyorlar

Şehitkamil Belediyespor Kulübü Başkanı Musa Yıldız; Basketbolda alt yapısına yaptıkları yatırımın meyvelerini toplamaya başladıklarını, genç takımının  kuruluşunun ilk yılında finale yükselmesinin kendilerini  mutlu ettiğini, final müsabakalarını da kazanarak namaglup şampiyon olmak istediklerini belirtti.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
POTADA FİNALİN ADI ŞEHİTKAMİL BLD. – BÜYÜKŞEHİR BLD.

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin