Şahinbey Belediyesi’nden üniversite öğrencilerine 4 bin TL destek

featured
Şahinbey Belediyesi'nden üniversite öğrencilerine 4 bin TL destek
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şahinbey Belediyesi’nden üniversite öğrencilerine 4 bin TL destek

Şahinbey Belediyesi tarafından üniversite öğrencilerine bahar döneminde 4.000 TL nakdi destek sağlanacak.

Üniversite öğrencilerine eğitime destek projesi kapsamında güz döneminde 4.000 TL nakdi destek sağlayan Şahinbey Belediyesi Bahar döneminde de 4.000 TL nakdi destek verecek. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, üniversite öğrencileri tarafından nakdi destek konusunda yoğun talep gelmesi nedeniyle bahar döneminde de nakdi destek sağlayacaklarını, destek başvurularının 12 Şubat 2024 tarihi itibariyle Biz Şahinbey’iz uygulamasından başlayacağını söyledi.

BAŞVURU ŞARTLARI

Şahinbey Belediyesi tarafından Üniversite Öğrencilerine yapılacak destek hakkında başvuru şartları şu şekilde: T.C. Vatandaşı Olması, Öğrencinin Velisi ( Annesi, Babası veya Vasi) ve kendisinin Şahinbey’de ikamet ediyor olması, Devlet Üniversitelerinin Lisans, Önlisans programlarında okuyan, Yurt içi veya KKTC vakıf/özel üniversitelerinde %100 burslu olması, Milli Savunma ve Polis Okulları Öğrencileri

KİMLER BAŞVURAMAZ

Şahinbey Belediyesi tarafından Üniversite Öğrencilerine yapılacak destek hakkında; 30 yaş ve üstü öğrenciler, açık öğretime kayıt yaptıran/okuyanlar, uzaktan öğretime kayıt yaptıran/okuyanlar, yurt dışında vakıf/özel üniversitelerine yaptıran/okuyanlar ( KKTC Hariç), Yüksek lisans ve doktora öğrencileri, T.C. Vatandaşı olmayan yabancı öğrenciler, Yurt içi vakıf/özel üniversitelerinden yüzde yüzün altında burslu yaptıran/okuyan öğrenciler başvuruda bulunamayacak.

Gaziantep Haberler   Gaziantep Sağlık  Son Dakika    News   Narkoz

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
1
_a_rm_
Şaşırmış
1
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
1
sinirli
Sinirli
3
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Şahinbey Belediyesi’nden üniversite öğrencilerine 4 bin TL destek

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin