1. Haberler
  2. Son Dakika
  3. Seçimin sürpriz partisi Yeniden Refah olabilir

Seçimin sürpriz partisi Yeniden Refah olabilir

featured
Seçimin sürpriz partisi Yeniden Refah olabilir
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Seçimin sürpriz partisi Yeniden Refah olabilir

Eski Adalet ve Kalkınma Partisi milletvekili Şamil Tayyar, X hesabından yaptığı açıklamada; Ak Parti oylarının 2015 yılından itibaren düşmesine rağmen çaresiz alternatifsizliğin rahatlığıyla artan keyfilik, kibir ve yozlaşmanın, Yeniden Refah’a yeni bir alan açtığını söyledi.

Seçimin sürpriz partisinin Yeniden Refah Partisinin olacağını vurgulayan Şamil Tayyar, 2015 yılından itibaren Ak Parti oylarının sürekli düşmesine rağmen çaresiz alternatifsizliğin rahatlığıyla artan keyfilik, kibir ve yozlaşmanın Yeniden Refah Partisine alan açtığını belirtti.

Tayyar,  X hesabından yaptığı açıklamada; “ Yeniden Refah’ın beyanname ve aday tanıtım programı, coşkulu, heyecanlı ve çok kalabalıktı. Seçimin sürpriz partisi. Ne oldu da yelkenleri şişmeye başladı? Naçizane görüşüm; siyasi yelpazenin bu yeni dalga boyu, kadro ve program heyecanından öte iktidara yönelik reaksiyonla şekilleniyor. Adaylık rekabeti kızıştıkça, seçim rüşveti, FETÖ ve miras kavgası gibi suçlamalarla öfkenizi yatıştırmak isteyebilirsiniz ama mevzuyu izah etmez. Kaldı ki rakibin kötü olması yetmez, siz de iyi olacaksınız. Kabul edelim. 2015’den bu yana AK Parti oyları sürekli düşmesine rağmen çaresiz alternatifsizliğin rahatlığıyla artan keyfilik, kibir ve yozlaşma, Yeniden Refah’a yeni bir alan açtı. Sonuca kızmak ve suçlamak yerine sebebe yoğunlaşılırsa, süreç daha az hasarla atlatılabilir. İyi ve adil olmak için hiçbir vakit, geç değildir” dedi.

Gaziantep Haberler Gaziantep Sağlık Son Dakika News Narkoz haber

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Seçimin sürpriz partisi Yeniden Refah olabilir
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!