ŞEHİTKAMİLLİ ÖĞRENCİLER’DEN TEOG BAŞARISI

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şehitkamil Belediyesi Sosyal Tesisleri Etüt Eğitim Merkezi’nde Temel Eğitimden Orta Öğretime Geçiş (TEOG) Sınavı’na hazırlık eğitimi alan öğrenciler, sistemli çalışmalarının karşılığını aldı.

21 Etüt Eğitim Merkezinde eğitim gören bin 821 öğrenciden 288 öğrenci 500 tam puan üzerinden 400 üzeri puan alarak, iyi ve orta derece Anadolu liselerine yerleşmeye hak kazandı.

Yıl boyunca düzenlediği çeşitli sosyal ve kültürel etkinlikler yanında sınavlara hazırlık kurslarıyla öğrencilerin yanında olan Şehitkamil Belediyesi Etüt Eğitim Merkezleri TEOG’ta başarıyı yakaladı. Şehitkamil Belediyesi tarafından ilçedeki öğrencilerin ücretsiz ve kaliteli eğitim alması amacıyla 21 Sosyal Tesisinde kurduğu Etüt Eğitim Merkezinde TEOG Sınavı’na hazırlık eğitimi alan bin 821 öğrenciden 288 öğrenci 400 üzeri puan alarak yüzde 1’lik dilime girdi. Sınavlarda başarılı olan öğrenciler TEOG puanına göre hedefledikleri liselere yerleşmeye hak kazandı. Yıl boyunca yoğun ders programları ile sınava hazırlanan öğrenciler, hedefledikleri okul ve bölümleri kazanmanın sevincini yaşadı. Başak Konakları Sosyal Tesisi Etüt Eğitim Merkezi’ne gelen öğrenciler, tercihleri konusunda hocaları nezaretinde rehberlik hizmeti almaya başladı. TEOG sınavında 485 tam puan alarak büyük bir başarı elde eden Bilal Atım, “3 Yıldır Şehitkamil Belediyemizin Başak Konakları Sosyal Tesisi Etüt Eğitim Merkezi’ne geliyorum. Burada hocalarımızın de destekleriyle almış olduğum başarılı bir eğitim sonucu TEOG sınavında büyük başarı elde ederek, 485 puan aldım. Fen liselerine girmeyi düşünüyorum. Yüzdelik dilimim 1.49. Fen Liseleri olarak devlet okullarını tercih etmeyi düşünüyorum. Burada hocalarımız nezaretinde tercihlerimizi en iyi şekilde yapmak için şuan rehberlik hizmeti alıyoruz. Bizlerin bu başarısında emeği geçen başta Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na, hiçbir zaman desteklerini bizden esirgemeyen ailemize ve sınavda başarılı olmamızı sağlayan Başak Konakları Etüt Eğitim Merkezi hocalarımıza sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.

ÖĞRENCİLERİMİZİN EĞİTİMİNE HER ZAMAN DESTEK VERMEYE ÖZEN GÖSTERİYORUZ

Başak Konakları Etüt Eğitim Merkezi Sosyal Bilgiler Öğretmeni Yusuf Akpınar ise, öğrencilerinin TEOG sınavında almış oldukları başarılarından dolayı tebrik ettiğini ifade ederek, “Etüt Eğitim Merkezine gelen öğrencilerimizin okulda işledikleri temel derslerini tekrar burada işleterek, derslerinde başarılı olmalarına gayret gösteriyoruz. Şehitkamil Belediyesi Etüt Eğitim Merkezleri olarak, öğrencilerimizin eğitimine her zaman destek vermeye özen gösteriyoruz. Şehitkamil Belediyesi Etüt Eğitim Merkezleri olarak bu yılda kat etmiş olduğumuz eğitim başarısı önceki yıllara göre yüzde 70 ile yüzde 80’a kadar varan bir başarıya ulaşmış durumdayız. Bünyemizde bulunan 21 Etüt Eğitim Merkezi bulunmakta. Bu açıdan baktığımız zaman ise başarımız daha da çok yüksek seviyelerde. Bunun kanıtı ise öğrencilerimizin TEOG sınavlarında almış oldukları başarılarla tescilleniyor. 21 Etüt Eğitim Merkezimizde uzun bir zaman dilimi içerisinde TEOG sınavına en iyi şekilde hazırlanan öğrencilerimizden 288 kişi sınavda büyük bir başarı elde ederek 500 tam puan üzerinden 400 üzeri puan alarak, istedikleri Anadolu Liselerine girmeye hak kazanmışlardır. Öğrencilerimizi almış oldukları başarılarından dolayı hepsini ayrı ayrı tebrik ediyorum. Öğrencilerimizin en iyi tercihlerini yapmalarını sağlamak adına bizler onların hocaları olarak, rehberlik hizmeti veriyoruz. İnşallah öğrencilerimiz bundan sonraki eğitim ve öğretim dönemlerinde de her zaman başarıya ulaşırlar” diye konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
ŞEHİTKAMİLLİ ÖĞRENCİLER’DEN TEOG BAŞARISI

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin