Tahmazoğlu, belediye personeli maaşlarına % 114 zam yaptı

featured
Tahmazoğlu, belediye personeli maaşlarına % 114 zam yaptı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tahmazoğlu, belediye personeli maaşlarına % 114 zam yaptı

Şahinbey Belediyesi ve Hizmet İş Sendikası tarafından imzalanan ek protokolle belediye personeli maaşlarına yüzde 114 zam yapıldı.

Zam ile birlikte Şahinbey Belediyesi’nde en düşük işçi maaşı 30 bin TL oldu.  Hizmet İş Sendikası Gaziantep 2 Nolu Şube Başkanı Ahmet Hoşaf, Başkan Tahmazoğlu’na teşekkür etti, plaket takdim etti.

Şahinbey Belediyesi Kültür Merkezi’nde düzenlenen personel toplantısına Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nun yanı sıra AK Parti Şahinbey İlçe Başkanı Mehmet Tiryaki, Başkan Yardımcıları, kurum müdürleri ve personeller katıldı. Tahmazoğlu, işçiler tarafından sevgi seli içinde karşılandı.

Tahmazoğlu, belediye personeli maaşlarına % 114 zam yaptı

“HAZİRAN AYINI BEKLEMEDEN ZAM YAPTIK”

Programda konuşan Tahmazoğlu, ‘’Normal şartlarda Şahinbey Belediyesi olarak altıncı ayda sözleşme yenilememiz gerekiyordu. Geçtiğimiz yıl 2023 yılında en düşük işçi maaşımız 14.000 TL idi. Daha sonra yıl içerisinde Temmuz ayında tekrar bir artış yaptık. Normalde Ocak ayı itibari ile sendika ile yaptığımız sözleşme şartlarına göre zam yapsaydık işçi maaşlarının 25.000 TL olması gerekiyordu. Ancak çalışma arkadaşlarımızın durumunu daha da iyileştirelim diyerek; Haziran ayını beklemeden yüzde 114 zam yaparak, Evli ve bir çocuklu işçilerimizin maaşını 30.000 TL’ye yükselttik. Böylece işçi kardeşlerimize % 114 oranında zam yapmış olduk. Altıncı ayda sendika ile yeniden bir sözleşme yapacağız. Duruma göre orada da yeni bir iyileştirme yaparız. İşçi kardeşlerimize helali hoş olsun. Güle güle harcasınlar” diye konuştu. Bununla birlikte Şahinbey Belediyesi’nde çalışan bir emekçinin maaşı 30 bin TL oldu.

TAHMAZOĞLU’NA PLAKET

Temmuz ayında yeni sözleşmede de gereğini yapacaklarını söyleyen Başkan Tahmazoğlu’na Hizmet İş Sendikası Gaziantep 2 Nolu Şube Başkanı Ahmet Hoşaf tarafından emekçiler adına hediye takdim edildi. Hoşaf, emekçilere yapılan ek protokolden ve desteklerden dolayı memnuniyetini dile getirerek, Başkan Tahmazoğlu’na teşekkür etti. Hoşaf’ın teşekkürü ve hediye takviminin ardından program sona erdi.

Tahmazoğlu, belediye personeli maaşlarına % 114 zam yaptı

Gaziantep Haberler Gaziantep Sağlık Son Dakika News Narkoz haber

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
1
alk_
Alkış
1
be_enmedim
Beğenmedim
Tahmazoğlu, belediye personeli maaşlarına % 114 zam yaptı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin