TÜRKEŞ’İN ÖLÜMÜNÜN 16. YILDÖNÜMÜ ETKİNLİKLERİ SÜRÜYOR

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TÜRKEŞ’İN ÖLÜMÜNÜN 16. YILDÖNÜMÜ ETKİNLİKLERİ SÜRÜYOR 4 Nisan 1997’de hayatını kaybeden MHP lideri Alpaslan Türkeş, ölümünün 16. yıldönümünde tüm Türkiye’de olduğu gibi Gaziantep’te de Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığı ve  Gaziantep Ülkü Ocaklarının ortaklaşa düzenlediği etkinliklerle anılıyor.

Alpaslan Türkeş’in ölümünün 16. yılı dolayısı ile MHP İl Başkanlığı ve Gaziantep Ülkü Ocakları işbirliği ile Balıklı Parkı’nda vatandaşa lokma dağıtıldı.

Anma programının açış konuşmasını yapan Ülkü Ocakları Gaziantep İl Başkanı Mehmet Doğan, “Bugün burada sizlerle, ömrünü Türk Milliyetçiliği ve Türk İslam davasına adamış merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş’i anmak için bulunuyoruz. Başbuğumuz çıktığı yolda, hiçbir mücadeleden yılmadı, bozkurtları da bugün burada kendisini rahmetle yad etmekte ve hiç bir zaman onun fikirlerinden ayrılmayacak, yol arkadaşlarını yol arkadaşları sayacaklar. Türk Milletinin birlik ve beraberliği için hayatını adayan Başbuğumuz çok işkenceler gördü. Tırnakları çekildi, tabutluk yattı ama asla Türk Milletine ihanet etmedi. Başbuğumuzu ve Ülkücü şehitlerimizi minnetle anıyoruz. Bizleri burada yalnız bırakmayan kıymetli dava arkadaşlarıma şahsım ve teşkilatım adına tekrar teşekkür ediyorum” dedi.

TÜRKEŞ’İN ÖLÜMÜNÜN 16. YILDÖNÜMÜ ETKİNLİKLERİ SÜRÜYORMilliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gaziantep İl Başkanı Mustafa Erzin, 4 Nisan 1997’de hayatını kaybeden eski liderleri Alpaslan Türkeş’in, 16. ölüm yıl dönümünde gerçekleştirilecekleri çeşitli etkinlikler ile anılacağını söyledi. Türk Milliyetçiliğini ayaklar altına alma gafletinde bulunanlara inat “ Ne Mutlu Türküm Diyene” sözleri ile konuşmasına başlayan Erzin, “Merhum Alpaslan Türkeş’in ölüm yıldönümü etkinlikleri kapsamında düzenlediğimiz lokma dağıtımına katılan herkese teşekkür ediyorum. Son dönemlerde yaşananlar bizleri oldukça üzmüştür. Türk Milliyetçiliğine ve Ülkücü harekete gönül vermiş dünden bugüne hizmet eden tüm il ve ilçe başkanlarım olmak üzere bu camiaya katkısı olan tüm herkese öncelikle selam olsun. Başbuğum sen rahat uyu, dünya döndükçe Türk Milleti var olmaya devam edecek. Türk Milleti var olduğu sürece Türk Milliyetçileri ve Ülkücüler birilerine inat dimdik ayakta olacak. Büyük Türk Milleti yapılacak ilk seçimlerde MHP iktidara taşıyacak ve AK iktidarı aziz milletimizin sillesini yiyecektir. İktidar sahnesinden uzaklaşan AK Parti bugüne kadar yaptıklarının hesabını inşallah yüce adalet önünde verecektir. Ülkü Ocaklarımız ile koordineli bir şekilde başlatmış olduğumuz anma etkinlikleri yarın akşam Ulu Caminde yatsı namazı sonrası merhum Türkeş için okutulacak Mevlid-i Şerifle devam edecek. Cuma Günü saat 19.00’da Şahinbey Belediye Salonunda Merhum Türkeş’in hayatını anlatan sinevizyon gösterisi ve konferansla programlarımıza devam edeceğiz. Tüm herkesi etkinliklerimize davet ediyorum” dedi.

Balıklı Parkında düzenlenen etkinlik kapsamında yapılan konuşmaların ardından, katılımcılara lokma tatlısı ikram edildi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
TÜRKEŞ’İN ÖLÜMÜNÜN 16. YILDÖNÜMÜ ETKİNLİKLERİ SÜRÜYOR

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin