Yeşilay spor kulübü, sağlık için pedal çeviriyor

featured
Yeşilay spor kulübü, sağlık için pedal çeviriyor
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yeşilay spor kulübü, sağlık için pedal çeviriyor

Yeşilay Spor Kulübü, Türkiye genelinde düzenlediği turlarla bisiklet sevgisini yaymayı ve daha sağlıklı bir geleceğe katkıda bulunmayı amaçlıyor.

Yeşilay Spor Kulübü, bisikletin sağlık açısından önemini vurgulamak ve bu keyifli sporu daha geniş kitlelere yaymak için yıl boyunca bisiklet etkinlikleri düzenleyeceğini açıkladı.Türkiye genelindeki teşkilatlanmasıyla başta atletizm, bisiklet, boks, okçuluk, güreş, izcilik, jimnastik, judo, masa tenisi, tekvando ve yüzme olmak üzere çeşitli spor branşlarında faaliyet gösteren Yeşilay Spor Kulübü, profesyonel sporcuları ile ulusal ve uluslararası bisiklet yarışlarına katılırken bisiklet severlere yönelik olarak düzenlediği turlarla da yoğun ilgi görüyor.

Yeşilay Tarihi Yarımada bisiklet turları her ayın ilk pazar günü gerçekleşiyor.
Türkiye Yeşilay Cemiyeti, T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Türkiye Bisiklet Federasyonunun işbirliğiyle her ayın ilk Pazar günü düzenlenmesi planlanan Yeşilay Tarihi Yarımada Bisiklet Turu’nun ilki 7 Ocak’ta, ikincisi ise 4 Şubat’ta yapıldı. Tur, Yeşilay Genel Merkezi Sepetçiler Kasrı’ndan başladı; Sarayburnu Sahil Yolu, Yedikule, Edirnekapı, Ayvansaray, Balat, Unkapanı veEminönü güzergâhından ilerlenerek Sepetçiler Kasrı’nda tamamlandı.Turlar, 3 Mart, 7 Nisan, 5 Mayıs, 2 Haziran, 7 Temmuz, 4 Ağustos, 1 Eylül, 6 Ekim, 3 Kasım ve 1 Aralık 2024 tarihlerinde de gerçekleştirilerek yıl boyu devam edecek.

Yaklaşık 200 katılımcı ile her ayın ilk Pazar günü düzenlenmesi planlanan Yeşilay Tarihi Yarımada Bisiklet Turları, Mayıs ayında ise daha büyük bir katılımla gerçekleşecektir.

Caddebostan’dan Maltepe’ye bisiklet turları başladı.
Yeşilay Spor Kulübü, 11 Şubat’ta başlayanCaddebostan-Maltepe Bisiklet Turları ile Anadolu Yakası’nın sahil şeridinde pedal çevirmenin keyfini yaşadı. Yıl boyunca devam edecek turlar, 17 Mart, 21 Nisan, 23 Haziran, 21 Temmuz, 18 Ağustos, 15 Eylül, 20 Ekim, 17 Kasım ve 15 Aralık tarihlerinde yapılacak.

11. Yeşilay bisiklet turu 81 ilde eş zamanlı başlayacak.
Türkiye’de eş zamanlı düzenlenecek 11. Geleneksel Yeşilay Bisiklet Turu,5 Mayıs 2024 Pazar günü bisiklet severleri bir araya getirecek. İstanbul’da yaklaşık 2 bin, Türkiye genelinde ise 15 bin bisiklet severin katılması beklenen etkinlik festival havasında geçecek.

Yeşilay Spor Kulübü bisiklet sporcuları ilk yarışına katıldı.
Türkiye genelinde Yeşilay şubeleri ve Yeşilay Spor Kulüpleri tarafından sağlıklı yaşam farkındalığı amacıyla turlar düzenlenirken Yeşilay Spor Kulübü’nün profesyonel bisiklet sporcuları da çeşitli yarışlarda ter dökerek başarılara imza atmayı sürdürüyor. Yeşilay Spor Kulübü bisiklet sporcuları, Türkiye Bisiklet Federasyonunun Alanya’da düzenlediği sezonun ilk yarışına katıldılar. Türkiye Bisiklet Federasyonu 2024 yılı faaliyet takviminin ilk yarışı olan Türkiye Bisiklet Kupası 1. Etap Puanlı Yol Yarışı, 20-21 Ocak tarihlerinde yaklaşık 200 sporcunun katılımıyla Alanya’da gerçekleştirildi. Gençler kategorisinde Sadi Baran Tamer, büyükler kategorisinde ise Abdulhamit Kahraman Yeşilay Spor Kulübünü temsil etti.

Yeşilay spor kulübü, sağlık için pedal çeviriyor
Yeşilay spor kulübü, sağlık için pedal çeviriyor

Gaziantep Haberler Gaziantep Sağlık Son Dakika News Narkoz haber

 

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Yeşilay spor kulübü, sağlık için pedal çeviriyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin